Számtalan magyar hölgy élete a súlytöbblet megszűnésével tartósan jobbra fordult.

HOGYAN TÜNTETHETŐ EL A FÁJÓ SÚLYTÖBBLET, FOGYÓKÚRA ÉS ÉHEZÉS NÉLKÜL?

Szeretnél minél előbb megszabadulni a súlytöbblet testi és lelki terheitől? Boldogabban szeretnél élni? Hozd rendbe a szervezetedet és felejtsd el a sikertelen próbálkozásokat! Nézd meg ezt a videót!

A FOGYÁS TITKA: KELLŐ MENNYISÉGŰ EPE ÉS ENZIM > JÓ EMÉSZTÉS > ELTÁVOZNAK A SALAKANYAGOK

(A „Reg-Enorról hitelesen” – Szabó Szigfrid feltalálóval készített – videóból részlet)​

Az emberi szervezet működésének regenerálódása során a tartósan cipelt túlsúly is eltávozik. Meglepetés: fogyás, éhezés nélküli étrenddel. Az emberek gondjain segíteni akaró, kitartó magyar gyógyító találmányának köszönhetően az ideális testsúly nem álom többé. Biztos és tartós megoldás. Hogyan? Olvass tovább és megtudhatod!

MICSODA? LE LEHET FOGYNI KOPLALÁS NÉLKÜL, ÉS MÉG A LEADOTT KILÓK SEM FOGNAK VISSZAJÖNNI?

IGEN!!!

Tudod már, hogy mit fogsz kezdeni a hamarosan bő és lötyögővé vált ruháiddal?

Nagyon sokan keresik az eredményes fogyókúra titkát. De miért a hölgyek vannak többen? Mert ők jobban adnak magukra. Amíg a férfiaknál egy enyhe sörhas majdhogy nem „sikkesnek” számít, addig a hölgyekre ezt nem igazán szokták mondani.

Miért főleg a középkorúak? Mert már kifinomultabb az ízlésük, mint a fiatalabbaknak, és valamivel jobban meg tudják becsülni és óvni értékeiket. Egész életemben, mindig jól szót értettem a hölgyekkel. Sokszor megtisztelnek örömeikkel és gondjaikkal is. Úgy gondolom, azért, mert megbíznak bennem.

Tudom azt is, hogy milyen gondot jelent egy csinos arcú nőnek, ha dereka körül jól látható a többletsúly nyoma.
Abszolút megértem, mert én sem szerettem korábban tükörbe nézni.

A 10 LEGFONTOSABB DOLOG, AMI AZ AMÚGY IS ÉRZÉKENYEBB, SÚLYTÖBBLETTEL KÜZDŐ HÖLGYEK LELKÉT ROMBOLJA

checkmark2 3

 Látod magad előtt a képet? Belépsz egy közösségi helyiségbe, ahol jó páran vannak jelen. Vajon hogyan érzed magadat jobban? Ha látod, hogy többen is elismerően pillantanak végig alakodon, vagy azt érzékeled, hogy a kutya sem vette észre, hogy bejöttél? Szerintem tudod a választ.

checkmark2 3A nők többsége csinos szeretne lenni, és az még egy plusz lelki teher, ha tisztában van vele, hogy az úszógumival a derekán valóban nem a legcsinosabb látvány.

checkmark2 3A teltebb hölgyeknek is természetesen vannak igényeik – többre vágynak, jól esne a férjüktől, a férfiaktól, több elismerő pillantás, több bók, több megbecsülés – hiába.

checkmark2 3Nagyon nyomasztó és unalmas már a túlsúly nyomainak az állandó rejtegetése az arcon és más tájékokon.

checkmark2 3A súlytöbblet fizikai értelemben is többletterhet jelent. Egyre nehezebb, fárasztóbb a mozgás. Pedig mozogni kellene. Aztán fáj itt, fáj ott, és még kevesebb lesz a mozgás. Ördögi kör.

checkmark2 3Bosszantó, hogy nehezebben tudnak maguknak divatos ruhát venni, ezért aztán nem tudnak kedvükre valóan öltözni sem.

checkmark2 3Az egyik legjobban frusztráló dolog az, ha már több eredménytelen próbálkozáson van túl valaki. Úgy gondolja, mindent betart, de az a fránya súly mégis állandóan visszajön.

checkmark2 3Kérem, hogy szóljon rám valaki, ha nincs igazam, de az egyik legnagyobb nehézség alighanem az, hogy a sok gond miatt a közérzet is általánosan pocsékká válik.

checkmark2 3Az igazi szabadságról csak álmodozol és elfásulsz. Ráadásul ez külsőleg is láthatóvá válik. A túlsúly a mozgáson látszik meg, a reménytelenség az arcon hagy nyomot. Gáz!

checkmark2 3És ráadásul, még hol ez, hol az, de valaki állandóan „beszól”, felhívja figyelmedet arra, amit úgy is tudsz, ami a nagy bánatod.

MIT SZÓLNÁL, HA MEGTUDNÁD, HOGY VÉGRE BEFEJEZHETED A SÚLYTÖBBLETED ELLENI, EDDIG REMÉNYTELENNEK TŰNŐ KÜZDELMET? A TITOK MOST SZÁMODRA IS ELÉRHETŐ.

A titok kulcsa: REG-ENOR OLDAT!

Reg-Enor oldattal életmódváltás

A CSAVAR az, hogy kulcs nem úgy működik, ahogyan azt gondolnád. Lehet, hogy eddig mindig a legjobb fogyókúrás módszer leírását, a szuper biztos fogyasztó tablettát kerested? Felejtsd el!

Igen, higgyél a szemednek! Amit általában a fogyókúrán értünk, az egy ezeréves történet. Rendszerint egy egyszeri folyamat, amin az érintettek szeretnének a lehető leggyorsabban túlesni. Mert türelmetlenek is, meg mert nehézségekkel, koplalással járnak. Az ilyen fogyókúrákból következik gyakorta az egy egyszer fent, egyszer lent állapot. A köznyelv ezt hívja jojó effektusnak.

Nem kell tovább fogyókúrákat keresni.

Megérkeztél! A Reg-Enorral nyertes vagy!

Elgondolkodtató ajánlat,

Egyedi megoldás! Mi egy teljesen újszerű módszert adunk a kezedbe, amit eddig másoknak még nem sikerült leutánozniuk.

Hasznos lesz?

Tőlem, a regenorspecialistától megkapod mellé a megértő, őszinte, és hatásos felvilágosítást, támogatást.​

Biztos célbaérés

Ha te is melléteszed az akaraterődet és kitartásodat, a biztos és tartós megoldás eredményének fényében sütkérezhetsz hamarosan.​

Ne gondolj semmiféle varázslatra! Magamon is kipróbáltam ezt a természetes alkotórészekből optimális arányban összeállított, hihetetlenül jól működő folyadékot. Az oldat működési elve egyszerű. Elfogyasztása támogatja a belső szervekben végbemenő folyamatokat, segíti az évtizedek alatt összegyűlt salakanyag eltávozását. (Ez utóbbit nevezik sokan méregtelenítésnek.)

A folyamat végén a prémium: úgy érzed magadat, mintha egy rideg, dohos pincéből kiléptél volna a simogatóan langyos, tavaszi napfényre. Könnyedséget érzel, és saját szemeiddel is látod a látványos súlycsökkenést. Az oldat fogyasztása közben szerzett tapasztalatokat hasznosítva az ideális testsúly könnyedén és hosszabb távon is tartósan stabilizálható.

Miért érdemes reám hallgatni?

 

Regenorspecialista
Sólyomvári Géza regenorspecialista üdvözöl

Mert öt év óta ismerem az oldatot, és minden lényeges dolgot tudok róla. Magam is fogyasztottam (több részletben) már összesen 23 hónapig. Az első komoly nekifutásra tizenöt kiló túlsúlytól szabadultam meg!

Azóta sok személynek adtam tanácsot, és még több embernek szeretnék segíteni. Célom az, hogy hiteles információkkal segítsek minden túlsúllyal küzdő hölgynek olyan döntést meghozni, amit később sem fog megbánni. Ezért is tettem közzé nemrég a Reg-Enor oldat feltalálójával készített tizenhárom darab videómat a YouTube (regenorspecialista) csatornámon.

Ez az oldal nem átverések helye! A bizonyítékot sok ezer magyar felhasználó (névvel, lakcímmel) szolgáltatja, akiknek nagy része várakozáson felüli eredményről számolt be és a sikerről szóló beszámolók most is naponta folyamatosan érkeznek.

ŐK MONDTÁK, ÍRTÁK

AKIK MÁR FOGYASZTOTTÁK A REG-ENOR OLDATOT

smile12Ferenc

Amióta regenorozik, esküszöm, hogy fiatalodik! Sajnos, félévente találkozunk, így látványos a különbség, de egyszerűen hihetetlen. Nemrég volt 60 éves es elment a körzeti rendelőbe. Az orvos azt mondta: Bárcsak minden 60 éves ember ilyen fizikai állapotban lenne! Elmondása szerint az átlag 40 évesek sokkal rosszabb állapotban vannak.

smile12Eszter

A kúra eléggé megviselt, mivel én nagyon szeretem a tejet! DE KITARTOTTAM! A második hónaptól rendeződött a menstruációm, a kilók olvadtak le rólam. Hozzáteszem, mikor elkezdtem a kúrát, vettünk egy víztisztító berendezést is, amire már rég fájt a fogam, de máshol nagyon drága volt. Itt hozzájutottunk nagyon jó áron! Nem terhelte meg a családi kasszát. 17 kilót fogytam 6 hónap alatt – július közepéig!!! Jól éreztem magam a bőrömben, mintha kicseréltek volna, már nem voltam stresszes, megnyugodtam!

smile12Linda

Február 17-én múlt egy éve, hogy iszom az oldatot – és még ÉLEK! Nincsenek rost tartalomból fakadó problémáim. Ugyanis a zöldségfélékben hasonló, hanem több rost tartalom van, mint a gyümölcsökben – pl. a paraj rost dúsabb, mint a szőlő. Ez egy orbitális tévedés, hogy csak gyümölcsökből vihetjük be a vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat. Azt, hogy mennyi betegségtől szabadultam meg, és még folyamatban van egy pár, csak tetőzi, hogy 23 kg-tól is megszabadultam. Ez már csak hab a tortán.

smile12Attila

Jelenleg 26 kiló súlycsökkenésnél tart. Korábbi méreteihez szokott ismerősei is gyanakodva méregetik látványos mértékű fogyása miatt. Nem vagyok beteg! – kell mind gyakrabban mondogatnia, és mondja is. Vérnyomása a korábbi 170-180 Hgmm érték helyett 120-140 Hgmm körüli lett. Nem fáj a térde, önbizalma visszatért. Mindennek tetejébe még új ruhákat is kellett vennie.

smile12Szilvia

Több évvel ezelőtt már egyszer elkezdte inni a folyadékot, de kellő motiváció híján egy palack elfogyasztása után abba is hagyta. Tavaly nyáron, amikor nem érezte jól magát, anyukája noszogatásának engedve újra belevágott a kúrába. Ezúttal komolyan vette. Lement pár kiló, aztán megállt a fogyás. Két hónapig tartott, hogy egy dekagramm csökkenés sem volt. Mégsem állt le az oldat fogyasztásával, s betartotta továbbra is az étkezési előírásokat. Ő azt mondja, álmodozott tovább. (Én ezt másképpen mondanám: nem rendült meg a hite). Hallotta, hogy előfordulhat akár 10 hetes leállás is a fogyásban. Kitartott, és három hónap után (!) elkezdtek olvadni a kilók, azóta 27 kg-mal könnyebb! Élvezi az új életet, és egyre jobban kezdi barátságába fogadni a tükröt. Fogadalmat tett, hogy régi étrendjét örökre elfelejti. Köszöni az eredményt a feltalálónak.

smile12Rita

Kiinduló helyzet: biorezonanciás vizsgálaton candida gombát is ellenőriztek nála, magas értéket mutatott ki a gép. Nem csodálkozott, több évig fogyasztott cukrozott ételeket. A felírt gyógyszer helyett a gyógyszertárban kapott javaslatra hallgatva megrendelte az oldatot. Szept. 1-jén kezdte a kúrát, nem kevés súlytöbblettel. Egy szelet torta kivételével az étkezési előírásokat betartotta. December 20-ig 14 kg súlycsökkenést ért el. Nem mellesleg a vér eredményei szinte tökéletesek lettek. 15 év után újra normális lett a koleszterinszintje.

Holnap estig mégsem akarom sorolni és senkit sem szeretnék untatni. De azért végezetül pár ismert személyiségnek a médiákban is olvasható eredményét is ideírom:

Galambos (Lagzi) Lajcsi: 40 kg az eddig elért súlycsökkenés,

Kovács (Kovi) István: 70 kg mínusz, vérnyomása 170 Hgmm-ről 130 Hgmm-re csökkent, vércukor érték 5,8-ra ment le.

Cseke Katinka: 17 kilogrammal csökkent a súlya,

Ihos József: 17 kg mínusz – még fogyasztja az oldatot.

Megszűntek a nyomasztó túlsúllyal együtt járó kellemetlen tünetek. Számos területen következett be pozitív változás. A fő tapasztalat: megkönnyebbülés, eredményes és biztonságos testsúlycsökkenés. A tartósan ideális testsúly mindenkinek jár.

LEHET, HOGY MÁR LEMONDTÁL A SZEBB NAPOKRÓL? NE TEDD!

A REG-ENOR NEKED IS TUD SEGÍTENI. ÉS FANTASZTIKUSAN JÓL FOGOD ÉREZNI MAGADAT!

 

Mi lesz a hasznod lesz abból, ha végigcsinálsz egy Reg-Enor kúrát?

Az előírásokat és a tanácsaimat betartva varázslatos eredmény: az emberi szervezet több területén is tapasztalhatók lesznek a jobbá vált működés jelei, és ezzel együtt mérhető a fantasztikusan sikeres fogyás. További örömteli sikerekről olvashatsz számos beszámolót más oldalaimon és a világhálón is.

Vigyázat! Két ismert mellékhatásról is tudok. Meg kell újra szoknod, hogy az utcán ismét megfordulnak utánad a férfiak. A másik pedig az a furcsa, szokatlan érzés lesz, ami úgy jelentkezik, hogy étkezések után a hasad már nem puffad, nem fáj.

A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt: végre fellélegezhetsz, lélekben és testben is megkönnyebbültél.

Ha te is súlytöbblettel küzdesz, nem mondhatsz le a Reg-Enor oldat használatával elérhető előnyökről! Még a titkos vágyaid is teljesülhetnek. Egyetértesz velem, hogy kár lenne elmenni e mellett az óriási lehetőség mellett, hogy napjaidat újra a nyugalom és a vidámság járja át?

EZ IGAZÁN ÉRDEKEL, DE MENNYIBE KERÜL?

Egyetértek veled, jogos a kérdés. Ezt kérdezi majd’ minden érdeklődő a második mondatával. Aztán meghallva az árat, láthatóan kissé megkönnyebbül.

Jóval kevesebbe kerül, mint amennyit eddig fizettél,

Nem beszélve a sok ablakon kiszórt pénzről, az elmaradt eredmények miatti bosszúságról. Ha elfogadod a segítő kezet, a ruhatáradat sem kell a plusz kilók miatt kell újra és újra megújítani. De ha te azt mondanád, hogy drága, akkor én azt válaszolnám, hogy: mihez képest? Az ára jóval kevesebb, mint amennyit ér – mert a Reg-Enor azt az eredményt hozza, amit ígérünk. A Reg-Enor valóban működik.

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ OLDAT ÍGY SZEREZHETŐ BE:

I. Egy műanyagpalack Reg-Enor oldat fogyasztói ára 7.540 forint/db.
II. DE! Ha hozzám fordulsz, és elfogadod tanácsomat, akkor a Reg-Enor ára rögtön 25%-kal kedvezőbb lesz,

5.800 forint/db áron már a tiéd lehet, ingyenesen házhoz szállítva!

A folyamat sikere érdekében az oldatból havonta két palacknyi oldat elfogyasztására van szükség.

Két dolgot ajánlok figyelmedbe. Gondold csak végig, hogy az elmúlt években, de még a múlt hónapban is mennyi minden felesleges, ennél jóval haszontalanabb dologra költöttél. A másik az, hogy mennyit fizettél ki fogyókúrára eddig? Folytassam még?

A szabadságnak nincs ára, forintban nem fejezhető ki. A Reg-Enor oldat összetett hatása miatt nem hasonlítható más fogyókúrás módszerekhez, mert nem is az. Ez az oldat nem hagy cserben. A nagy számok bizonyítanak.

KITÁRUL ELŐTTED EGY ÚJ VILÁG

 

Csodálatosan megkönnyebbülsz, mert megszabadultál az eddigi gyötrő testi és lelki terhektől.

Régen tapasztalt jó közérzeted lesz, újra a régi, vidám teremtés leszel. Az emberek a vidám teremtésekhez vonzódnak.

Mindegyikünk szereti, ha megbecsülik. Környezeted, észleli a sikeres fogyást, több megbecsülést fogsz kapni, mint eddig.

Önbizalmad és önérzeted látványosan helyreáll. A járásodon is meglátszik majd a testi–lelki megújulás.

A Reg-Enor nem csodaszer, hanem segít helyreállítani azt, ami egyszer elromlott. (Szabó Szigfrid feltaláló)

A kúra legnagyobb eredménye, hogy MEGNYUGVÁS, ÖRÖM és BOLDOGSÁG költözik az életedbe.

Ha behunyod a szemedet, el tudod képzelni magadat, amint újra boldogan mosolyogsz?

Akkor jó! MEGÉRKEZTÜNK!

Rájöttél, hogy most megtaláltad végre azt a megoldást, amit mindig is kerestél?

Az oldatot mielőbb fogyasztani szeretnéd?

Azonnal megkapod e-mail címedre a rövid leírást a vásárlás menetéről.

Mit nyersz, ha a Reg-Enor oldatot az ÉN AJÁNLÁSOMMAL vásárolod meg?

Ajánlatom páratlanul kedvező, a legtöbb előnyt biztosítja partnereim számára, ez egy igazi FULL EXTRA csomag:
Az 5.800 forintos árnak, a kedvezményeknek és az ajándék átvételének egyetlen feltétele az, hogy fel kell iratkozni a BIOCOM törzsvásárlói nyilvántartásába. (Ne ijedj meg, az égvilágon semmi kötelezettséggel nem jár!)

dot2legalább 3 palack oldat megvásárlása esetén, kiszállítási költség nélkül 5.800 Ft/db áron juthatsz hozzá a Reg-Enorhoz.

dot2személyes kapcsolattartást ajánlok, figyeld az akcióimat,

dot230 napos termék visszavásárlási garancia*, Magyarországon egyedül nálam.

dot2Legalább négy hónapig tartó kúra (összesen 8 db oldat) után értékes ajándékot fogsz tőlem kapni, postai úton vagy futár kézbesíti számodra. (Vásárlási utalvány, könyv, vagy BIOCOM termék.)

dot2Közvetlen partnereim számára ingyenes és személyre szabott tanácsadás. Sok száz tapasztalatot ismerek, magam is összesen 23 hónapig fogyasztottam eddig az oldatot.

dot2Tapasztalatból tudom, hogy milyen nagy bakot lőnek azok, akik saját fejük után mennek, aztán idő előtt abbahagyják a kúrát. Tarts velem, és ha hallgatsz a tanácsaimra, akkor nem dobsz ki az ablakon egy forintot sem

dot2Biztosítalak, hogy ennyi előnyt együtt sehol másutt nem találsz. Használd ki a közvetlen személyes kapcsolat lehetőségét! A FULL EXTRA csomag ajánlatom 50 személy feliratkozásáig érvényes!

És amit eddig nem tudtál: a Reg-Enor oldatnak az általam javasolt formában történő megvásárlásával pompás – választható, de nem kötelező – plusz lehetőség is nyílik előtted.

Erre a linkre kattintva olvashatod az erről szóló tájékoztatót. A lényeg röviden az, hogy lehetőséged van továbbajánlással az oldat beszerzésének költségeit megkeresni, vagy akár nagyobb anyagi befektetés nélkül saját vállalkozásodat felépíteni. A maximális támogatásommal.

Ha idáig jutottál az olvasásban, akkor meggyőződésem, hogy neked szükséged van erre a mesébe illő hatású oldatra.

0
éve bizonyít
0
fogyasztó havonta
0
lelki probléma megoldódik
0
kg, 70 évesen
0
személy fogyasztotta már
* becsült adatok

Mikor fogsz eljutni arra pontra, amikor már tényleg lépni akarsz? Vagy megvárod azt, amikor már nem tudsz kimenni az utcára?

SIKER!

Itt az idő, hogy a próbálkozók közül átlépj a gyakorlatiasan gondolkozó győztesek sorába!

A döntést ne halaszd holnapra

Rendeld meg a Reg-Enort, MOST!

Ha bármilyen gondod támadna a megrendelés során, vagy a Reg-Enor oldatra szükséged lenne, de nem akarsz semmilyen rendszerbe sem beregisztrálni, ha tanácsra lenne szükséged, kérlek, haladéktalanul fordulj hozzám bizalommal!

Aktív tagja vagyok a Nagykanizsai Városvédő Egyesületnek. Lokálpatriótaságom különös megnyilvánulásaként kitüntetett barátsággal várom a Nagykanizsán és környékén élő hölgyeket és urakat. Számíthatnak segítségemre, tanácsaimra súlyproblémáik esetén, és a teljes BIOCOM termékkörben is.

Telefonszámom:+36 30 2222049, vagy pedig írj e-mailt ide: info@tarhelypark.hu

Válaszd a számodra legkedvezőbb megoldást!

A Reg-Enor oldatot forgalmazó ÖKONET-EURÓPA KFT magyar tulajdonú vállalkozás, több évtizedes múlttal. Hiszem, hogy nem csak nekem, de neked is megnyugtató tény, hogy az oldat forgalmazója egy megbízható partner. Legfőbb közös értékünk az etikus üzletpolitika.

*A visszavásárlási garancia a bontatlan csomagolású oldatnak címemen történő átadásával érvényesíthető.

Gratulálok a döntésedhez, a szabadságot, a Reg-Enor oldatot választottad!

 

Te még talán kissé bizonytalan vagy, de én tiszta lelkiismerettel vállalom, hogy kimondjam: JÓL DÖNTÖTTÉL. A Reg-Enornak nincs szüksége reklámra, de azért most elmondom, hogy ma havonta több mint tízezer ember fogyasztja az oldatot. Elérhető Magyarországgal együtt legalább 8-10 országban, köztük már Angliában, Kanadában és az USA-ban is.

Ez a szám azt jelenti, hogy a Reg-Enor már bizonyított – ezért van kiváló híre. Egy-egy rendezvényünkön (remélem, hogy hamarosan lesz lehetőséged arra, hogy te is részt vehess ilyen alkalmon) az emberek tömegei szokták felállva, tapssal megköszönni a feltalálónak, hogy felfedezte ezt a nagyszerű folyadékot. És ezt a tapsot nem vezényli senki sem. Ez a taps szívből jön. (A kötelező tapsot én is nagyon szoktam utálni.)

Semmi sem fontosabb annál, mint az, hogy a Reg-Enor oldat hozzásegítsen ahhoz, hogy egészséges, felszabadult életet élhess, életerősen és boldogan. Megszabadulva a felesleges kilóktól, koplalás nélkül.

Egy kéréssel fordulok valamennyi kedves Reg-Enort használó partneremhez. Kérlek, írd meg nekem, hogy mit üzennél azoknak, akik még nem használják a Reg-Enor oldatot! Milyen eredményeket tapasztaltál? Mit vártál, és mit kaptál a Reg-Enortól? 

Levélküldés

Előre is köszönöm a leveledet!

Ha még nem tetted meg, rendeld meg
most a Reg-Enorodat!

Gondod van? Segítek. A telefonszámom:+36 30 222 2049, vagy pedig írj e-mailt erre a címre: info@regenorspecialista.info

Adataidra vigyázok, azokat harmadik félnek nem adom ki. Időnként fogsz kapni tőlem a testsúlycsökkentés (fogyás), valamint az egészséges életmód témaköréhez kapcsolódóan friss információkat, feljegyzéseket. Kéretlen levelekkel nem foglak bombázni. A küldeményekről a levelek alján található linken bármikor egy kattintással le lehet iratkozni.
Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com