Menü Bezárás

Nem a fogyókúra a fontos. Változtasd meg a gondolataidat, az életed is megváltozik

Az életben gyakran megesik, hogy ha valaki a megszokottól eltérő dolgot mond, nagy csinál, arra furcsán néznek. Leginkább az új dolgokat kitaláló feltalálók szokták ezt megtapasztalni. Eddig te úgy tudtad, hogy testsúlyt csökkenteni gazán csak fogyókúrával lehet? Tévedtél. Még egyszer mondom: tévedtél!

Végig megyek az úton - végig mész-e az úton?
Végig megyek az úton – végig mész-e az úton?

Azzal már korábban is tisztában voltam, hogy az érdeklődők figyelmének eléréséhez a legjobb, leghatásosabb eszköz az internet. Már több mint két éve tudtam a Reg-Enor sikerességéről, és már akkor elhatároztam, hogy a jó hírt, a lehetőséget az interneten is terjeszteni fogom. Számosan megelőztek időközben a megjelenéssel. Igaz, hogy zömében ezek az oldalak csak értékesítésre koncentrálnak.

Nyári eső után nem szaporodik a gomba annyira, mint amennyi Reg-Enorral fogyókúrát hirdető oldal jelent meg nagy hirtelen az online hálózaton. Ez egyáltalán nem zavar.

Nekem ugyanis nem termék értékesítése az elsődleges célkitűzésem. Illetve annyiban azért zavar, hogy sokan nem vették még a lapot, hogy a fogyókúra kifejezés, ahogyan mondani szokták, felejtős.

Az én célom, minden fontos, nem csak kizárólag az egészségre hatással lévő változtatás alapjának, az életmódváltásnak teljes körű támogatása, gazdag információk sokaságával.

A „specialista” jelző részben ezt a szándékomat tükrözi. De egyúttal jelzi azt is, hogy az elmúlt évek során bőséges személyes használói tapasztalattal és széleskörű elméleti tudással felvértezve regenorspecialistává tornáztam fel magamat.

Én csak fogyni szeretnék egy kicsit (többet?) …

mondják sokan és kezdetben nem értik, hogy miért beszélek oly’ gyakran az életmód változtatásáról. A megértéshez nincsen szükség, az amúgy egyszerű kérdés túlkomplikálására. Sokszor hallottam már beszélni Szabó Szigfrid barátomat, a Reg-Enor feltalálóját. Nincsen olyan alkalom, hogy el ne mondana egy mondatot, ami valahogyan így hangzik: AMIT EGYSZER ELRONTOTTUNK, AZT KELL RENDBE HOZNI!

Ez a valódi válasz arra a kérdésre, hogy miért életmódváltásban és nem fogyókúrában kell gondolkodni annak, aki súlytöbblettel küzd. Szinte hallom, amint mondod, hogy még mindig nem érted igazán, hogy miről van szó.

Hát arról, hogy a súlytöbblet nem magától jön. Nem akarom most részletezni (majd más alkalommal még ez is sorra kerül), hogy mennyi minden oka lehet a plusz kilóknak.

Ezeknek az okoknak a többségét mi magunk hozzuk létre. Helytelen étrend, rossz folyadékfogyasztási szokások, mozgáshiány, és még jó pár tényező – együttesen az életmód.  Jóval kevesebb a velünk született adottság.

Az elrontott dolgaink következményeit fel kell számolni. Aki tartósan ideális testsúlyra, vonzó alakra vágyik, akkor teszi a legjobbat önmagának, ha rossz szokásait elfelejti, a változtatás utáni újakat pedig megtartja, nem fogyókúrára koncentrál, hanem életmódot változtat.

Mi a célom a regenorspecialista.info oldallal?

Miért csak most került a Reg Enor étrend-kiegészítő oldat tevékenységem központjába?

Annak érdekében, hogy az oldattal és a tapasztalatokkal kapcsolatban a lehető legtöbb, és hiteles információval tudjam átadni, rengeteget kellett olvasnom, tanulnom. Egyre többen fordulnak hozzám kérdésekkel, helyt kell állnom. Nem csak szóban, hanem online felületeken is.

A tanulás időbe telik. Ezért aztán tudatosan, hosszú hónapokra „kivontam magamat a forgalomból”. Nem esett nehezemre, ma is szeretek még tanulni. Érzem, hogy még van hová fejlődnöm.

Azt szeretném elérni, hogy ne csak egy „fogyókúra okosan” módszerrel találkozzál, hanem egyúttal magadtól is rájöjj az életmód változtatás értelmére.

Többre, előbbre jut mindenki, aki egyszeri alkalom, vagy egy „nagy cél” helyett folyamatban gondolkozik. Észre fogja venni egyszer csak, hogy nem a cél, hanem a hozzávezető út a fontos.

Céljaid eléréséhez meríts tiszta forrásból

Az oldalon, ahol most vagy éppen, megkaphatsz majdnem minden tájékoztatást arról, hogy az egyedülállóan speciális Reg-Enor oldat miként képes számos eddig megoldatlan probléma megoldásában segítségedre lenni.. Állandóan gyarapodó információkat igyekszem közzétenni a folyadékkal, a fogyással, személyiség fejlesztéssel, és az életmódváltással kapcsolatos kérdésekről.

Ha mindig az eredményre fogsz összpontosítani, abból sohasem lesz változás, ha a változtatás kerül az első helyre, akkor meglesz az eredmény.”

Együtt többre vagyunk képesek

Akármennyit is képzi magát valaki, tudása attól még nem lesz teljes. Számítok arra, hogy aktív, élő kapcsolat fog kialakulni az olvasók és köztem, ebből is sokat lehet tanulni. Nem vagyok mindentudó, neves szakemberek támogatására is támaszkodhatok. Ez hasznos számodra és számomra is.

Számítok a Reg-Enor fogyasztók növekvő táborának kérdéseire, beszámolóikra az eredményeikről. Az öröm megosztva az igazi! Azoknak pedig, akik még nem kötelezték el magukat az egyébként észszerű életmód változtatás mellett, a beszámolók az eredményekről megadhatják a döntéshez szükséges utolsó impulzust.

A fogyókúra pedig úgy, ahogyan van, vesszen a feledés homályába!

Ingyenesen hozzájuthatsz még több hasznos hírhez, információhoz. Iratkozz fel, kérd a rendszeresen közzétett HÍRLEVELEMET és még kapsz két darab hasznos könyvet is INGYEN!

A fogyókúra önmagában nem old meg semmit sem. Felkészülés, hiteles információk, döntés, és az úton végig kell menni. A teljes értékű megoldás az életmódváltás.

Posted in Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com