Menü Bezárás

A JÖVŐ ÜZLETI LEHETŐSÉGE

Új kihívások, jövedelemszerzés online marketinggel

Most megtudhatod, hogy hogyan válj szabaddá és sikeressé

Kár lenne, ha kihagynád a jövő üzleti lehetőségét!

Vigyázat! Most nem a szokásos MLM-es reklámszöveg következik, hanem színtiszta realitás! Veszélyes gondolatok! Gyenge idegzetűeknek, 18 éven aluliaknak, és határozatlan embereknek nem ajánlom! Senkit sem fogok győzködni akarata ellenére! És nem fogom felsorolni az amúgy igaz, de a lényeget elfedő, unalomig ismételgetett mlm-es sémákat sem. (Otthonod lesz a munkahelyed, a magad főnöke leszel, meg még a világ is a lábad előtt fog heverni, stb.)

Ez a weboldal hiányos lenne, ha nem írnék az elkövetkezendő évek üzleti modelljéről. Ez a forma lesz képes az ipari méretű robotizáció miatt tömegesen megszűnő munkahelyeket pótolni. Most persze lehet viccelődni, hogy van, aki egészen jól meg tud élni munkahely nélkül is, de a valóság ennél valamivel komolyabb. Valóban lehet élni munkahely nélkül is, de egyrészt ez viszonylag keveseknek adatik meg, másrészt, ha munkahelyre nem is, de jövedelemre azért nagyon is szükség van a megélhetéshez.

Mi az a lehetőség, ami sokak számára (de nem mindenkinek!) kilépést jelenthet egy kilátástalan, minden vonzerőt nélkülöző állapotból. Olyan lehetőség, ami egyben képes hosszútávra perspektívát mutatni. Esetleg te is bizonytalan vagy jövődben, elégedetlen vagy körülményeiddel? Nem méltányolják tudásodat, szorgalmadat? Úgy érzed, hogy elérkezett a változtatás ideje? Figyelmesen elolvastad az előző mondatokat? A kulcsszavak: elégedetlenség, bizonytalanság, megfelelő időpont a változtatáshoz.

Stabilabb és jobb életet szeretnél? Új, vonzóbb kilátásokra vágyódsz?

A Network Marketing (MLM) vár. Én ezzel foglalkozom, ezt az üzletet ajánlom. Segítek, hogy valós képet kapjál és ne érjen csalódás. Ezért is hívom fel a figyelmedet azonnal pár fontos alapelvre.

Ami negatív véleményt eddig a Network Marketingről hallottál, gyorsan felejtsd el. Azt zömében, vagy csalódott (előzőleg rosszul informált vagy nem kellően támogatott), vagy gyakorlatot nem szerzett, tudatlan, féligazságokat ismételgető, és gyakran nem túl jóindulatú, a munkát és szorgalmat hírből sem ismerő emberek mondják. A tényeknek kell hinni! Tőlem megtudhatod a valós helyzetet.

♦ Nem mindenki született azokkal a képességekkel, ami az üzletvitelhez szükséges. De aki változtatni akar, az megoldásokat keres, hajlandó tenni céljai megvalósításáért – azaz akarja az üzletet –, azt megtanítjuk, amire kell, és segítjük, hogy ezt a tudást alkalmazni is tudja.

♦ Aki hajlandó képezni magát, akar fejlődni és dolgozni, elsajátítja a szükséges képességeket és ezekhez párosítja a szorgalmát, az lesz a nyerő. Én már tudom azt is, hogy a bőséges szakirodalomból mit érdemes neked elolvasni.

♦ Nem kell 4-5-6 évig várnod a diplomára, de nyugodtan kereshetsz annyit, mint egy diplomás személy. Ha fogékony vagy az új ismeretekre és tudod, hogy a sült galamb érkezése szorgalmas tanulás és munka nélkül bizonytalan, biztos és gyors előrejutást biztosító karrier vár Rád.

♦ Az informatikában jártasak, az új alkalmazások elsajátítására fogékonyak számára egyenesen turbó lehetőségek nyílnak, nap, mint nap.

Döntésed meghozatalához természetesen javaslom, hogy vedd figyelembe ajánlásaimat, de ne az legyen az első, hogy én mit mondok. Az határozza meg döntésedet, hogy mennyire tudsz azonosulni az itt felvázolt jövőképpel! Ne az legyen döntő, hogy én mit írok, hanem az legyen fontos, hogy Te mit akarsz! Dönts megalapozottan! A hangsúly azon legyen, hogy akarsz-e igazán változtatni, hajlandó vagy-e minden ésszerű dolgot megtenni a változásért! A döntés után viszont már nincs helye ingadozásnak.

„Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford)

 

Elismerés, biztonság, gondmentes élet. Ez már elég ok, hogy változtass

Látod a példát a családodban: 40-45 év munkaviszony, ahol mindig más döntött, szerény jövedelem, még szerényebb nyugdíj? És ez csak a szerencsésebbeknek adatott meg.

 • Lehet, hogy már megtapasztaltad a munkahely elvesztésének gyötrelmét, az azzal járó bizonytalanságot?
 • A jelen helyzet nem elégít ki, többre lennél képes, de nem lehet, nem érdemes?
 • Halmozódik a fizetnivaló, csak a gondok növekednek, a béred nem? Nem jössz ki a jövedelmedből?
 • El kellene hagynod otthonodat, családodat, hogy megélhess? Gondolod, hogy valahol a világban pont rád várnak?

Megértem, de hihetetlenül sajnálom azokat a honfitársainkat, akik egy jobb, reményteljesebb jövőképet maguk elé tűzve hagyják el Magyarországot.

Lehet, hogy nem tudod, de attól még igaz, hogy a Network Marketing a jövő üzlete. A forgalom világszerte évről évre növekszik, így Magyarországon is. Olvasni lehet a statisztikákban, hogy a kiskereskedelmi üzletek pénteki forgalma folyamatosan csökken, ehhez kapcsolódik legújabban hozzá az üzletek nyitva tartásának korlátozása.

Az internet viszont nem ismer határokat.

 

A jó üzleti vállalkozás 7 alappillére - kipipálhatod

 
 • jól fizető termék, szolgáltatás – a jövedelem lehetőségét biztosítja
 • felső kategóriás, magas minőségű áru – a forgalom alapja
 • magas használati érték, reális ár – e nélkül az üzlet nem menne
 • a munkavégzés, a megoldás feltételei biztosítottak legyenek (logisztika, rendszer) – tudj azzal foglalkozni, ami a te dolgod
 • pénzről nem beszélni kell, legyen biztosított a jövedelemszerzés lehetősége, biztonsága – a belefektetett munka kiszámítható módon megtérül
 • a bevétel megszerzéséhez szükséges eszközök, tudást biztosított – a bevétel nem egyszeri alkalomra szól, folyamatos lehet
 • mindehhez nyilvánosan elérhető cég, anyagilag és erkölcsileg megbízható háttér – javítja a közérzetedet, növeli hitelességedet

Ezek a feltételek egy jó cégnél nem okozhatnak gondot

Ebben az üzletágban kínálok fel lehetőséget. A jövedelemszerzésnek több módját is ismerem, ha érdeklődsz, szívesen tájékoztatlak. Akár a Reg-Enorra is alapozhatod a jövőd. 

Jól bevált módszerek fiataloknak, diákoknak

 

Üzletünk fő munkaeszköze a kommunikáció. Ismerned kell, hogy az információt hogyan, milyen módszerekkel juttasd el ahhoz, akinek szüksége van rá, akinek az információ megoldja valamilyen problémáját. A kommunikáció formái változatosak.

A működési modelleket, a munkavégzés módszereit már régen kitalálták, jobbnál jobb hasznos alkalmazás létezik, nem kell neked hónapokig, évekig kutatnod az anyagi biztonságot eredményező helyes utat. Amire szükséged lesz, megtudhatod tőlem.

A tandíjra való így is biztosítható. Ne függj másoktól!

 

Színvonal és kényelem - anyagi biztonság kockázatmentesen

 

Sokan egy jó üzlet reményében, rossz, kellően át nem gondolt döntést követően vesztettek korábban kisebb-nagyobb összegeket. Emiatt már én is találkoztam aggályokkal. Mielőtt bárki megijedne, senki sem utazik a pénzedre! Tapasztaltam, hogy a téves információk milyen gyorsan terjednek. A Network Marketinggel még csak egy lapon sem említhető, a normálisnál jóval nagyobb hasznot ígérő bizniszben elvesztett pénzüket fájlalva fordul meg gyakran ilyen gondolat az emberek fejében.

Engem nem úgy ismernek környezetemben, hogy egy „lehúzós” üzletben való részvételre kapható lennék. Komolyabb indulótőke nélkül, teljes anyagi biztonság mellett indíthatja el az üzletét bárki, aki csak belefog az általam ajánlott új vállalkozásba. Ebben az üzletben kis pénzbefektetéssel komoly jövedelemhez juthatsz.

A siker révén meglesz az anyagi biztonságod is, lélekben meggazdagodva új, felszabadult emberré válhatsz. Egy dologban viszont teljes odaadásra van szükség. Az te magad vagy! Nélküled nem működik a legjobban automatizált rendszer sem.

A belső értékeidet te adod az üzleti lehetőség működéséhez. Ezekre a dolgokra, mint a hit, az akarat, a tanulási készség, az okos gondolatok, az elkötelezettség, a kitartás – ezekért te felelsz, ezekre szükséged lesz

Egy, már megboldogult középiskolás tanárom szokta ösztönzésképpen mondani nekünk: „Gyerekeim, az intelligencia, nem olyan dolog, hogy bementek a vegyesboltba és kértek belőle tíz dekát!” Okos ember volt a tanár úr. Tudta, hogy a kincsek bennünk vannak, csak néha tenni is kell érte, hogy ezek az értékek napfényre kerüljenek.

A sikerről sohasem elég álmodozni, tenni kell érte

Korlátozások csak a fejekben élnek. Ha használod képzeletedet, a lehetőségek határtalanná válnak.

 • A játszma nagy és komoly tétre megy. Az egész üzletág a szemed láttára növekszik. Ezt kell megértened, és látnod kell azt, hogy mi minden változik a világban, mi a változás iránya.
 • A személyes kommunikáció mindjobban a közösségi médiába helyeződik át, viszont ott is fontos a személyesség érzése, érzékeltetése.
 • A lényeg: az emberekkel ott kell társalogni, ahol tartózkodnak, de a tartalmas párbeszédben magadat kell adnod.

Van, aki szavakban erős, van, aki írásban jobb. Változatos lehet az eszköztárunk, ahogy a szakmánkban mondják, tudunk képességeinknek megfelelően offline, vagy akár online üzemmódban működni (vagy akár mindkettőben is). A fő hangsúly nem a formán, hanem az eredményességen van.

 

Ha kimaradsz, lemaradsz! ÉRTED?

Ha kérdésed van, kérdezz – válaszolni fogok! Ha eredményt akarsz, csatlakozz hozzám! A határozottság, a rugalmasság és a gyorsaság nem csak az akadályfutásban előny!

Érdekel a jövő üzleti lehetősége?

ADD MEG AZ ADATAIDAT! BESZÉLJÜK MEG KÉRDÉSEIDET!

TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!

„Az akadály az a rémisztő dolog, melyet akkor látunk, ha levesszük a szemünket a célról”

(Henry Ford)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com