Menü Bezárás

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Táplálékkiegészítővel jobb eredmény

Miért ne fogyaszthatnál a Reg-enor kúra során táplálékkiegészítőket?

A LÉNYEG: A FOGYÁS MELLETT, MÉG EGÉSZSÉGESEBB IS AKARSZ LENNI?
Remélem, hogy te nem azok közé tartozol, akik egy gyors elhatározást követően, lázas gyorsasággal keresnek a neten egy szédítően vonzó fogyasztószert, ami napok alatt eszméletlen gyors fogyást ígér? Mert ebből szokott következni a nagy csalódás.

Gondoltad volna, hogy mennyire hasznos segítséghez juthatsz az étrend-kiegészítők használatával? Nem csak a súlyod lesz rendben, hanem még egészségesebb is lehetsz.

Mi életmód változtatást népszerűsítünk, és ehhez ajánljuk a százezres nagyságban kipróbált Reg-Enor oldatot. Ez az oldat szerényen, valóban csak mellékhatásként fogyaszt. Viszont azt mámorítóan eredményesen teszi. A fogyás eredményessége fokozható, ha a program előtt, közben és akár utána is, biztos forrásból, céltudatosan beszerzett táplálékkiegészítőket fogyasztunk.

 

Azt mondod, hogy ha olyan jó ez a Reg-Enor, akkor miért kellene mellette még más táplálékkiegészítőket is fogyasztani?

A válasz nagyon egyszerű. Nem kell, csak célszerű. Célszerű, mert az anyagcsere folyamatok optimális működése az alapja testünk egészséges működésének. De ez nem lesz tökéletes, ha közben alapvetően fontos vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak kellő mennyiségben történő utánpótlásáról nem gondoskodunk.

Mások is, akik valamilyen súlyproblémával küzdenek, a fogyás mellett egyre többen megcélozzák, hogy még egészségesebbek legyenek. Az életben majdnem mindenre van megoldás, erre is. Csak a módszer nincsen szabványosítva. Egyénenként más és más programmal érhető el az áhított cél.

A legtöbb ember ma már, álmából felkelve is tudja, mondja, hogy ahány ember, annyiféle egyéniség, annyiféle emberi szervezet. Ezért aztán nincs is általános szabály, egységes ajánlás mindenki számára.

Egyértelmű, hogy az optimális testsúly tartósan csak a változtatás utáni kiegyensúlyozott életmóddal biztosítható. Van lehetőség a régi álom megvalósításának megkönnyítésére, stabilizálására. Úgy, hogy közben az egészségi állapotodban is látványos pozitív javulások lesznek tapasztalhatók.

Biztosítalak, nem fogsz csalódni. Fordulj bátran az étrend-kiegészítők felé! Tájékozódj körültekintően és élj a lehetőségekkel! Ha nem vagy biztos abban, hogy mi lenne számodra a legmegfelelőbb kombináció, fordulj szakemberhez (például regenorspecialistához), vagy kezelőorvosodhoz.

Az orvosokkal sajnos, nem biztos, hogy szerencséd lesz. Én is nem egyszer tapasztaltam egyes orvosok erősen konzervatív, merev hozzáállását a természetgyógyászati módszerekkel, eszközökkel szemben. Ne csüggedj, talán majd megjavulnak.

Gondolj arra, amikor 130 cm-es derékméretű doktor bácsi/néni beszél neked arról, hogy le kellene fogyni. Egyszer majd ő is rájön ám, hogy magával kellene kezdenie a dolgot, és van a vegyigyárak termékeinél egészségesebb módszer is.

Nem rontja le a Reg-Enor oldat hatásait, ha mást is szedek?

Megnyugtatlak. Hogy még véletlenül se nyúljak mellé, megkérdeztem Szabó Szigfrid barátomat, a folyadék feltalálóját, mi az véleménye ebben a kérdésben. Álláspontunk gyakorlatilag teljesen megegyezik.

Először is ismerd meg önmagadat, határozd meg, hogy mire lenne szükséged. Tájékozódj hiteles forrásból a kínálatról, a termékek tulajdonságairól, használatáról.

Ha szükséged van rá, az ésszerűséget szem előtt tartva, nyugodtan fogyaszthatsz étrend-kiegészítőket. Figyelj oda a tájékoztató anyagokban írtakra.

A legkisebb bizonytalanság esetén fordulj szakemberhez, kérdezd meg véleményét. Kóros előzmények, szokatlan tünetek esetén konzultálj kezelőorvosoddal

Ne vásárolj étrend-kiegészítőt „hazánkban tartózkodó, szerencsétlen erdélyi emberektől, akiknek nincsen hazautazásra pénze”. Ragaszkodj a megbízható forráshoz!

A Reg-Enor oldat képes egyedül elvégezni az emberi szervezet „kitakarítását” fogyasztása mellé más „tisztító” készítményt nem ajánlunk.

A Biocom – Ökonet cégek gazdag hatóanyag tartalmú termékei a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek. Többségét magam, vagy feleségem, magunkon is kipróbáltuk, használjuk. Ha ajánlok valamit, azt tiszta lelkiismerettel teszem.

JEGYEZD MEG: JÓL MEGVÁLASZTOTT TÁPLÁLÉKKIEGÉSZŐ FOGYASZTÁSÁVAL MINDENKÉPPEN CSAK NYERHETSZ!

 

A teljesség igénye nélkül, mutatok pár kiválóan működő, sikert sikerre halmozó terméket. Ezek eredményességét is számos tapasztalat és leírás bizonyítja. A Reg-Enor oldatra alapozott életmód változtató program „megágyazásához” több partnerem is az INTESTINAL CLEANSING étrend kiegészítő kapszulákat használta – jó tapasztalatokkal, eredményesen. A készítmény célzott használatra való, a bélrendszer tisztítója. Jól előkészíti a „terepet” a regenorozáshoz.s

A legtöbben ezt választják: IMMUN SUPREME alga komplex kapszula, vagy por alakban. Egyedülállóan gazdag összetétel három féle algával, és asztaxantin tartalommal. Sejttisztítás, sejttáplálás és sejtvédelem. Saját tapasztalatom, amit többen is megerősítettek: nem megőrzi a vitalitást, hanem egyenesen felturbózza. Immunrendszerre jótékony hatású. Számos, súlyos betegség elleni küzdelemben hatásosan segíthet. 4000 féle tápanyag. Az Immun Supreme alga komplex óriási tudású étrend-kiegészítő (vegák is nyugodtan fogyaszthatják). Szerény ár – nagy tudás (más, hasonló termékekkel összehasonlítva). 

Közhely, hogy mindenki más …. Előfordul, hogy valakit a Reg-Enor oldat a kezdeti stádiumban meghajt, van, akinek ellenkező gondja támad (főleg hölgyek esetében). Ilyenkor segíthet a NATU-LAX. Serkenti a bélmozgást. Javítja az anyagcserét. És még baktérium, vírus és gombaölő hatású is. 

Említésre méltó idegnyugtató és fájdalomcsillapító hatása is. Hangsúlyozom, hogy a Reg-Enor fő rendeltetése a méregtelenítés, a szervezetben felhalmozódott káros anyagok eltávolítása. Ez egészségünk karbantartásának egyik része. A másik legalább ilyen fontos feladat a hiányzó tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak) visszapótlása. Aki a teljes értékű megoldás híve, gazdag kínálatból választhat.

Coral Calcium kapszula – Közel 100%-ban felszívódó, természetből származó termék. Kalcium, magnézium és D vitamin tartalommal, az egészséges csontozat és a normál fogazat gondozásához, közel 70 féle ásványi anyag és nyomelem taratlom, az emberi szövetekben található arányban. Széles spektrumban támogatja a jó egészségi állapotot. (Fogyasztása a családunkban folyamatos.)

MSM-C vitamin italpor – Limonádészerű (pótló) kellemes íz (tudom, mert gyakran fogyasztom), antioxidáns, széles hatású MSM kénvegyülettel. Az MSM-nek fontos szerepe van a sejtépítésben, természetes gyulladáscsökkentő.

Mega Mineralis – Ásványi anyag komplex, kiemelten kedvező ás gazdag ásványi anyagtartalommal

One A Day Multi – Egy tabletta képes fedezni a napi vitaminszükséglet alapjait! (Ugye nem gondoltad, hogy ilyen is van?)

Nem fogom hosszasan sorolni, de azért még megemlítek kettő készítményt, amire esetleg szükség lehet:

Melatonin – Éjszaka aludni kell. Aki nem tud, az nem piheni ki magát. A nyugodt alvás hiánya hozzájárulhat a túlsúly kialakulásához is. A tabletta természetes, gyors felszívódású altató. És nem áll fenn az a veszély, hogy nem lehet leszokni használatáról.

(Szünetekkel, de állandóan használom, már egy szem is elég.)

Mega Mineralis

Van ember, aki attól lesz túlsúlyos, mert állandó stresszben él. Van olyan, aki azért stresszes, mert eddig nem tudott lefogyni, más azért stresszel, mert túlsúlyos, vagy azért hogy hátha most sem sikerül lefogynia (pedig nem kellene). Vagy pl. állandóan az étkezés körül járnak gondolatai. Ezekre a problémára is van megnyugtató megoldás.

Stress Formula w/VitC – vitaminokkal, niacinnal és magnéziummal járul hozzá az idegrendszer normális működésének fenntartásához. Nincsen rá szükségem, mert legjobb tudásom szerint étrend-kiegészítőkkel támogatom az egészségemet.

 

Vidáman, könnyedén sétálnál, amikor megszabadultál a túlsúlytól?

Van még egy feltétel! Hiába szeded be az összes létező étrend-kiegészítő készítményt, nem biztos, hogy célkitűzéseidet maradéktalanul meg tudod valósítani, ha nem tartasz be egy sarkalatos szabályt.

Elegendő mennyiségű és tiszta vizet kell fogyasztani!

Biztosabban célba érsz, ha a kiválasztott táplálékkiegészítő terméket garantáltan tiszta vízzel veszed be. És akkor a továbbiakban már tényleg nyugodtan elmondhatod, hogy sokat tettél magad és családod egészségéért.

Weboldalam nem webáruház! A bemutatott termékek a már említett két cég webshopjában vásárolhatók meg. (Ne feledd, az IMMUN SUPREME alga komplex szuper!) Én abban tudok segíteni neked, hogy te is jogosult legyél a kiválasztott készítmények kedvezményes áron történő megvásárlására. Viszont ahhoz szükséged lesz ajánlásomra. Az ajánlás, a vásárlás menüpont itt érhető el: VÁSÁRLÁS

Holtbiztos vagyok benne, hogy aki idáig jutott el írásom olvasásában – remélem te is közöttük vagy – és még nem ismeri a Biocom-Ökonet cégek teljes kínálatát, az szeretné megismerni az életminőség javításának további lehetőségeit.

Ha kitöltöd az alábbi űrlapot meg fogd kapni leveleimet a legfrissebb hírekről, a legújabb termékekről. Megkapod az életmódváltást, a sikeres súlycsökkentést segítő tanácsaimat.

Szeretnél kérdezni, vagy valamire szükséged lenne? ÍRD MEG, MOST!

fejléc hírlevél
Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com