Menü Bezárás

A kilók fogynak, az egészség javul - Marozsán Attila új ruhatára

A budapesti Marozsán Attila 2013 márciusában hallott életében először a Reg-Enorról. Ami nagyon fura volt számára, az a különleges étrend, amit a kúra során szükséges betartani.

Magas vérnyomása volt, térdfájdalmak és ízületi gyulladás kínozta. Egy éve vastagbél gyulladása volt, kórházi ápolással. No meg, ahogy a fényképeket elnézem, a többletsúly sem volt csekély.

Három dologban döntött:

Biztos célbaérés

élni akar még

Elgondolkodtató ajánlat,

ahhoz, hogy éljen változtatni kell

Hasznos lesz?

a Reg-Enort választja

A segítség több helyről érkezett. Kosiba József és felesége, Hajnika személyesen segített, dr. Paróczai Dezső előadását hallgatta, Ferenczy László Egészségkönyvéből további hasznos ismeretekre tett szert. Dr. László Mária, a sokoldalú és nagy tudású doktornő pedig egy precízen elvégzett vércsepp analízissel tette a tisztánlátást élesebbé. (Ez utóbbi vizsgálat eredményei is problémákat jeleztek.)

Eddig is, és ezt követően is az adott számára erőt és energiát, hogy párja mindenben vele tartott, erősítette és támogatta, folyamatosan. Az a sok információ, amit begyűjtött, azt eredményezte, hogy szemlélete átformálódott, megváltozott jó irányban. Az életmódváltáshoz így már volt ereje. Most már ő támogat másokat.

Jelenleg 26 kiló súlycsökkenésnél tart. Korábbi méreteihez szokott ismerősei is gyanakodva méregetik látványos mértékű fogyása miatt. Nem vagyok beteg! – kell mind gyakrabban mondogatnia. Vérnyomása a korábbi 170-180 Hgmm érték helyett 120-140 Hgmm körüli lett. Nem fáj a térde, önbizalma visszatért. Mindennek tetejébe még új ruhákat is kellett kapnia!

A végére a ráadás: a BIOCOM termékeket, köztük természetesen kiemelt helyen a Reg-Enort most már ő is ajánlja másoknak. Ezért viszont jár a megérdemelt elismerés: pénzt keres!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com