Menü Bezárás

Szinte hihetetlen, és mégis igaz!

Csülök pékné módra, és fogyni?

A fotók közzététele Kovács István hozzájárulásával történik

Ma, 2018.08.23-án telefonon beszéltem Kovival, aztán közben eszembe jutott megkérdezni, hogy „Most akkor mégis, hol tartasz”? A választ hallva, jó, hogy ültem; 70 kiló ment le eddig. Érted? – 70 kilogramm

 

 

Hogyan kezdődött?

Bizonyára sokan ismeritek tévéből, újságból Kovács (Kovi) Istvánt, felnőttfilmes rendezőt/producert, korábbi közismertebb nevén, a pornócézárt. A jelenben pedig hálózatvezetői státuszt szerzett, és készül az ezüst fokozatú HV szint elérésére  a BIOCOM cégnél. No, de ne szaladjak a dolgok elébe.

 „Amikor az ember nem érzi már jól magát a bőrében, izzad, szuszog, a levegőt kapkodja az asztma miatt, nem tud menni, mindig fáradt, nem tud felmenni az emeletre, esztétikailag sem tetszetős, és amikor a szekrényem tele van jó ruhákkal, de nem tudom felvenni, mert kihíztam, jött az újbóli elhatározás, hogy bizony le kell fogyni. „– mondja a life.hu magazinnak adott nyilatkozatában.

Ez a fogyásra motiváló dolgok egyik része. A másik pedig az, hogy mindig is imádta a magyaros ízeket, utálta a salátákat, rettenetesen unta a grillezett csirkemellet, a fehér húsokat. Szalonna, kolbász, töpörtyű, csülök, zsírban sütött rántott hús – az igen!

 

Sikeres fogyás, eredmények

2016. január 12-én kezdte el a kúrát, barátjának Galambos (lagzi) Lajcsinak többszöri javaslatára. 

A vérnyomásom lement 175-ről 130-ra, a cukrom 8,5-ről 5,8-ra, teljesen elmúlt az asztmám, a gyógyszereimet már nem kell szednem. Rendbe jöttek az ízületeim is” – mondta 2016.10.28-án a life.hu-nak. És eljutott a mai -70 kg-ig. Bármit lehet mondani, csak azt nem, hogy ez a sikeres fogyás nem csodálatos eredmény.

Az emberek fejében, amikor a fogyás szó elhangzik, rögtön megjelenik a koplalás fogalma. Kovács (Kovi) István szeretné mind több érdekelt ember felé közvetíteni a jó hírt, hogy miközben az eredmény elérésének érdekében le kell mondani pár ételről, italról, jól is lehet lakni, nem kell éhezni a Reg-Enor kúra közben. Nem kell lemondani sok finom falatról. 

Kovi pontosan látja, hogy életmódváltás, a régi hagyományos étrend és a méregtelenítés a kulcsszavak, a sikerében. Valamelyik fórumon elmondta, hogy -80 kg a kitűzött célja, és a cél eléréséig nem áll meg. Én ezt el is hiszem. Tapasztalatait felhasználva minél több embert szeretne hozzásegíteni a sikeres fogyáshoz.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com