Menü Bezárás

Múlik a pikkelysömör

Az orvostudomány mai álláspontja és gyakorlata szerint a pikkelysömör nem gyógyítható betegség. A rendelkezésükre álló eszközök a tünetek enyhítését teszi lehetővé. Mi nem az első esetről halljuk, hogy van hatékony megoldás a rengeteg ember életét megkeserítő betegségre. Korábban hírt adtunk a Sárvári családban (Fityeháza) tapasztalt gyógyulásról, most pedig Geszler Anita mutatta meg – fényképpel is illusztrálva –, hogy van kiút, van megoldás.

Geszler Anita

Három éve kezdődött egy piros viszkető folttal a lábán. A bőrgyógyász közölte a szomorú hírt: gyógyíthatatlan betegség. Ok: idegeskedés, alapja genetikai eredet. A tünetek kezelése szteroidos krémmel történt. A kezdeti javulás után még erősebben támadt kór, más bőrfelületekre is kiterjedt (fejbőr és fülek). A bosszúság és a tehetetlenség érzése egyre erősebben támad.

  Anita nem nyugodott bele a dolgok ilyetén való alakulásába. Megoldást keresett. Internet, majd „találkozás” a Reg-Enorral, előadások, Szabó Szigfrid megnyerően szerény, de a tudás tekintetében magabiztos egyénisége eredményezte a döntést.

  Nyáron elkezdte a kúrát, és mert felkészült rá, az étrend betartása sem okozott számára gondot. Nem éhezett, nem volt rá szükség, s ezt mondja másoknak is. A második hónaptól újra előjöttek a kemény tünetek, csúnyább vörösebb, viszketőbb foltok formájában. Tünetek enyhítése lehetséges zsíros krémmel. (Ajánlott: a Botanifique natúr kozmetikai palettáról a shea vajas krém-www.biocomfort.hu) Tudta, hogy a szervezetében, a Reg-Enor hatására végbemenő méregtelenítés hatására erősödtek fel átmenetileg a tünetek.

S láss csodát: három hét kemény időszak után megkezdődött a várva várt javulás, s ez a negyedik hónap elejétől látványosan felgyorsult. Négy hónap elteltével a fejbőrről, a szemöldökök közötti helyről, valamint a fülekből teljesen, nyomtalanul (!) eltűntek az ott éktelenkedő, viszkető foltok, s a lábán is már csak a körvonalak látszanak enyhén. A régebbi, beteg területeken pedig friss, egészséges bőr jelent meg! Természetes, hogy az egészséges bőrrel együtt javult Anita lelkiállapota is.

   Anita estében a pikkelysömör gyógyulása mellett más kellemes változások is történtek.Alakja 8 kilóval való könnyebbedése után karcsúbb lett, de évtizedes székrekedése is jelentősen enyhült, nincs már szüksége szennaleveles segítségre.

A Reg-Enor mellett semmiféle gyógyításhoz használható, kiegészítő terméket nem fogyasztott Anita. A nagyszerű eredmények után azt gondolom, hogy nem csodálkozik senki sem azon, hogy Anita is csatlakozott a Reg-Enort népszerűsítéséhez és élvezi az ezzel járó anyagi elismerést. 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com