Menü Bezárás

Újra itt a Dáridó!

A Galambos Lajcsi és a Reg-Enor című siker sztoriról már másutt is írtam, most egy-két gondolat teszek hozzá, hogy a tapasztalatokról többet  tudjon az olvasó. Lajcsi azt, hogy a történet ilyen eredményesre sikerült, a következő HÁRMAS SZABÁLY alkalmazásának tulajdonítja:

Siker Reg-Enorral

Tiszta vizet a pohárba!  (Ezt Lourdes készülékkel biztosítja magának és a családnak  is..)

Napi két kávé árából meg van a Reg-Enor és hozzá étrend kiegészítők.

Fontos a jó étkezés, az igazi magyaros étrend egyenesen ajánlott!

LAJCSI JELMONDATA TALÁN NEM EGÉSZEN VÉLETLENÜL LETT AZ, HOGY:

„Egy percig sem koplaltam, higgyék el, megéri!”

A reklámszöveg nekem hiteles, mert azt is elmondta, hogy mindig is szerette a magyaros ételeket . Az volt neki a kúra során a nagy élmény, óriási változás a korábbi diétákhoz képest, hogy végre úgy csökkent a súlya, hogy mellette kedvére ehetett. Azt is elmondja, hogy ahol mértéktartásra volt szükség, vagy valami ételre teljes tilalom van előírva, azt is figyelembe vette, betartotta.

Sokan láthatták, amint a tévében bemutatta régi és most hordott ruháit. Ez a szemnek jó látványosság, de ez csak a felszín. A jóval fontosabb az életében beállt óriási változás. Ami a legörvendetesebb, egészsége javult, aztán fiatalosabbá, frissebbé vált. Ami hab a tortán, közérzete kiváló lett és újra a régi vidám Lagzi Lajcsit láthatjuk.

Számomra nem a mínusz 35 kiló a meglepetés /amihez egyébként gratulálok/, hanem az, hogy egy ilyen sikeres művész felvállalja egész egyéniségével és családjával egy termék, egy termékcsoport, egy hálózat támogatását és képviseletét. Még pontosabban fogalmazva: belépett a forgalmazók sorába.

 

Neki könnyű, van egy ász nála: ÖNMAGA  REKLÁMJA!

Vállalja ezt úgy, hogy biztos vagyok benne, nem a rászorultság és nem a pénz imádata motiválja ez irányú tevékenységét. Úgy gondolom, hogy az okot könnyű felfedezni. A termékek esetében megtapasztalhatta azok használati értékét, jótékony hatását és az ilyen ismeretek továbbadását már-már erkölcsi kötelességnek érzi egy igazi közösségi ember. Hogy a munkáért jövedelem is jár? Az természetes dolog, amit bárki ugyanilyen módon megszerezhet.

A műfaj kedvelői ne ijedjenek meg, a zene és a szórakoztatás folytatódik! Kevesebb súllyal az élet is vidámabb.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com