Menü Bezárás

Sikertörténet, egy év a Reg-Enorral És -31 kiló!!

Andrea nem törődött azzal, hogy itt a nyár, halomban állnak a piaci standokon a csábítóbbnál csábítóbb gyümölcsök. Némi túlsúllyal küszködött, és amikor a BIOCOM termékek tanácsadójának köszönhetően tudomást szerzett a Reg-Enor oldat csodáiról, nem sokat habozott belevágott.

Július 1-én kezdte el az ital fogyasztását. Szerencséje volt, kiváló mentorral vágott bele az elengedhetetlen életmódváltásba. Ugyanakkor az étrendi előírások betartására is fokozott gonddal ügyelt. Láss csodát: egyáltalán nem éhezett.

Ha nem látja a mérleg mutatóját, talán el sem hitte volna, hogy november derekára már -18 kilónál tartott. Mindez úgy következett be, hogy a tilalmas ételeket még csak meg sem csipegette.

Milyen egyéb tapasztalatra tett szert a kúra közben? Egyre jobb lett a közérzete, s ugyanakkor olyan érzése volt, mintha energiaraktárai totális megteltek volna energiával.

Így aztán könnyen elmúlt, szinte elröppent egy esztendő, melynek végére, legnagyobb örömére, már 36 kg súlycsökkenést ért el. Talán még saját maga sem várt ekkora, varázslatos eredményt.

A világ legtermészetesebb dolga, hogy ezek után felszabadultan, egy széles mosoly kíséretében, őszintén meri ajánlani a Reg-Enor oldatot, mindenkinek, akinek szüksége van rá.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com