Menü Bezárás

Már-már agyadra megy a fájdalmas túlsúly?

fájdalmas túlsúly - családi örömök

Évek óta küzdesz a fájdalmas túlsúllyal? Nincsen semmi okod sem az elkeseredésre. Vagyunk egy páran, akik azon vagyunk, hogy segítsünk a hozzád hasonlóan fájdalmas túlsúllyal küszködő embereknek.

Ismerjük problémáitokat, tudjuk, hogy milyen nehéz felcipelni a plusz kilókat a harmadik emeletre, szégyenkezni amiatt, hogy a hátad mögött összesúgnak az emberek. Másokon azt látod, hogy lesajnálnak, közben még a ruhád is szorít. Ráadásul iszonyú kényelmetlen, hogy át is van izzadva. Bármennyire is szeretnél nyugodt maradni a kezdődő betegségeket jelző tünetek sem hagyják békén gondolataidat.

Tudom, hogy szeretnél megfelelni az elvárásoknak. Azzal is tisztában vagyok, hogy ebben az állapotban borzalmas nehéz. Mi segíteni szeretnénk, azzal együtt , hogy ezt senki sem várja el tőlünk. Hidd el végre, hogy egy középkorú ember előtt ott van még az élet java. Saját magad és párod miatt sem adhatod meg magadat a reád rakódott kilóknak.


Az élet valóban, néha nem fenékig tejföl


Az életben van úgy néha, hogy az ember tervez, aztán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzeltük. Valami fura oknál fogva azok a hölgyek, akikkel fogyókúrás céljaik voltak (mert nincs mit titkolni, nem a salaktalanítás volt a kimondott céljuk), egy dologban nem igen álltak kötélnek, nem segítettek, abban, hogy dolgomat még meggyőzőbben tehessem.

Gondolom, hogy láttál már kismillió fogyást ígérő újságot, reklámot. Akkor azt is biztosan láttad, hogy nem volt olyan, hogy ne lett volna a cikkben egy pár “ilyen volt, ilyen lett” tárgyú fotó. Igen, fogyás témájú írás ilyen fotók nélkül szinte elképzelhetetlen! Elárulom, hogy az előbb említett hölgyektől én is próbáltam kérni ilyen jellegű segítséget. Ígéretet kaptam, aztán fotót meg csak elvétve. Ha meg igen, akkor meg vagy előtte, vagy utána nem volt.

Ebben a helyzetben jutott eszembe egy régi ismerősöm , akinek egyszer régebben, nagyon, nagy szívességet tettem. Tudtam róla, hogy ő is komoly súlytól szabadult meg a Reg-Enor oldat segítségével. Felhívtam, elmondtam neki gondomat, kértem a segítségét. És mi történt? Úgy viselkedett, mint egy dedós gyermek, aki az óvó néni engedélye nélkül még egy apró kis szellentést sem mer elengedni. Egy sokat tapasztalt, érett férfi! Érted? Mert én sem.

Úgy vélem, hogy ott fent, tudod a kéklő égbolt felett, a még a vakító fényt ontó Napon is túl, létezhet egy óriási nagy könyv, amiben minden, amit tettünk, fel van jegyezve. Aztán ebben a könyvben valószínű, hogy az is benne van, hogy (legnagyobb örömömre), milyen sok embernek segíthettem önzetlenül. Aztán Valaki úgy gondolhatta, hogy itt az ideje, hogy most én kapjak némi kis támogatást. Ami Neki kicsi, az nekünk akár hatalmas is lehet.

 

A reményt ne add fel, a megoldás számodra is adott


Teljesen váratlanul, két nap múlva egy másik, ugyancsak régi (csak jóval kedvesebb) ismerősöm révén kapcsolatba kerültem, Magyarország orvosi segítség nélküli, valószínűleg a legnagyobb fogyást elérő óriásával. Most próbálok a magam szerény eszközeivel “nyomozgatni”, hogy a “legnagyobb” jelző jogosan használható-e. Mínusz 180  kg! Még elképzelni is sok, nem, hogy ennyitől megszabadulni.

Szóval, kaptam egy telefonszámot, azzal, hogy bátran telefonáljak. A kommunikációval életem során soha sem volt gondom, tárcsáztam a számot.


Zemberek!Engem akkora meglepetés ért, hogy később, amikor a beszélgetés után letettem a telefont, szinte fel kellett locsolnia a feleségemnek. Bírom a gyűrődést (én már jártam a sötét, fájdalmas, rettenetes alagúton túli békesség völgyében is!), mégis megfogott az élmény.

Zoltán középkorú férfi, vendéglős és szép családja van. Az első “helló” után egy perccel Zoltánnal már úgy beszélgettünk egymással, mintha vagy 25 éves cimborák lennénk. Nem csoda, hogy a negyedik, ötödik perc táján már megállapodtunk abban, hogy egy okostelefonnal készítendő interjúban elmondja nekem a történetét. Segít abban, hogy sikerét megoszthassam azokkal, akik túlsúlyosak, és még nem voltak képesek eldönteni, hogy mihez kezdjenek többletsúlyukkal.

Ha valaki, akkor Zoltán már igazán fájdalmas mértékű túlsúllyal (és annak számos következményével) volt megáldva. S jött egy váratlan találkozás, a megfelelő személlyel, egy kicsi, de találó impulzus és akkor ő elindult hosszú útjára. Ennek eredménye 180 kg fogyás lett, és Zoltán ÚJRA TUD.


Hogy mit?

Nézd meg a bevezető videót!

Ha tetszett a video, és kíváncsi vagy a teljes történetre, akkor iratkozz fel a folytatás megtekintésére, vele együtt a regenorspecialista hírleveleire!

Meghívlak a regenorspecialista “Élj könnyebben
Reg-Enorral!” nevű Facebook csoportjába. Még nem vagyunk sokan és nem
alakult ki még komoly eszmecsere. Lehet, hogy eddig éppen te hiányoztál?!

KATTINTS ide a belépéshez: KLIKK

Posted in Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com