Menü Bezárás

A Reg-enor kúra eltünteti a túlsúlyt, de a fogyás csak hasznos mellékhatás..

Tartósan küzdesz a túlsúllyal? Keresed a megoldást? Most végre megtudhatod, hogy a Regenor kúra valójában nem fogyókúra, és a fogyókúra önmagában nem az az áldásos megoldás, amitől életed jobbra fordulását várhatod.

Ennek a cikknek önmagában már a címe is érdekes. Nem tartalmazza azt a bűvös szót, ami már önmagában is kulcsszót jelentene ahhoz, hogy az interneten a ragyogó fogyókúrás módszereket keresők közül rengetegen rákattintsanak. Igen, mert a kutakodók ilyen címekre kattintanak: „Hogyan lehet egy hónap alatt nyolc kilót fogyni?”, „Ez a valaha volt legsikeresebb fogyókúra”, „Így fogyott XY (sztár neve) 21 kilót 6 hét alatt”. A „fogyás” szó a kulcs.

Állj, állj! Ne fuss el! A Regenor oldat valóban segít, valóban tekintélyes többletsúlyokat lehet vele örökre megszüntetni, csak nem egészen úgy, ahogyan azt sokan gondolják.

Azt ugye nem hiszed, hogy csak az akrobatáknak kell egyensúlyozni?

A valódi kulcsszó: az egyensúly. Figyelj csak! Olvasd végig figyelmesen a tudós, Szent Györgyi Albert szavait:

Több, mint hatvan éven keresztül tanulmányoztam az élő rendszereket, és ez meggyőzött arról, hogy testünk sokkal tökéletesebb, mint amit a betegségek végtelen listája sugall. A szervezet fogyatékosságai sokkal kevésbé a velünk született hibákból, mint inkább a szervezetünkkel szemben elkövetett visszaéléseinkből ered.”

Más szavakkal: mi vagyunk a felelősek magunkért és azért, hogy mit nem teszünk jól életünkben. Igen, nem vesszük kellően komolyan saját felelősségünket, nem vagyunk hajlandóak elfogadni az élet egyik kiemelkedően fontos alaptörvényét. E szerint a törvény szerint a Földön, az életben, és így a testünkben is egyensúlynak kellene lenni.

Testünket a normálisan működő anyagcsere folyamatok működtetik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az isteni terv jól működik. Egészséges helyzetben a történések egyensúlyban vannak.

Mindaddig, amíg be nem avatkozunk, fel nem rúgjuk azokat. Aztán, leginkább ballépéseinknek „köszönhetően” az anyagcsere egyensúly felbomlik.

Adsz magadra? Hozd létre, majd tartsd meg az egyensúlyt!

Ehhez mit kell tenni? Olvass tovább!

Fontosabb, mint gondolnád, az anyagcsere

Az anyagcserét befolyásoló 9 legfontosabb tényező:

  • kor,
  • a nem,
  • táplálkozásunk,
  • a környezet hőmérséklete,
  • hormonális változások,
  • az emésztés (belső szervek),
  • állapotváltozások (betegség, áldott állapot, baleset, stb),
  • a szervezet fizikai igénybevétele,
  • élvezeti cikkek fogyasztása.

A befolyásoló tényezőknek, az anyagcsere lassulásának, ismeretében javaslunk, például a 35-40 év felettieknek, folyamatos változtatást addigi életvitelükön. Az izomszövetek karbantartásához az eddigieknél több mozgásra van szükség, az optimális testsúly megőrzéséhez a bevitt kalóriák mennyiségén is változtatni kell.

Úgy gondolom, hogy így, a lényeget keretbe foglalva, már érthetővé válik Szabó Szigfridnek, a Regenor oldat feltalálójának mondása:

Amit „előző életünkben” elrontottunk, azt kell rendbe tenni.”

Más helyen már olvashattál a folyadék születésének előzményeiről. Itt megtalálod a részletes ismertetőt az oldatról.

Amikor Regenor kúráról beszélek, vagy írok, azt feltétlen el kell mondanom, hogy a kúra nem önmagában a folyadék fogyasztásából áll. Ismerve sok ember hozzáállását az fogyáshoz, az életmódváltáshoz, a mozgáshoz(!), akár azt is mondhatnám, hogy ezt az ügyet nem úszod meg ilyen könnyen. (Azt viszont mondom, hogy nem is kell beleszakadni!)

Életmódváltás Regenor kúrával

Az anyagcserét befolyásoló tényezők közül az életkorunkon, a hormonális változásokon és nemünkön (legalább is a túlnyomó többség) nem tudunk változtatni. Bár, ami a kort illeti, annak változtatásában – mínusz irányba – még én is benn lennék.

Viszont igen is, szükséges tenni, változtatni étkezésünkön, folyadékfogyasztási szokásainkon, a helytelen életmód okozta károk helyreállításán, fizikai állapotunk minőségének javításán. No, meg legalább is egy időre, célszerű lemondani egynéhány élvezetről. Fagyi, csoki, finom koktélok HUSS!

Ilyenkor szokták a hölgyek mondani nekem, hogy „de hát én azt nem bírom ki, hogy nem ehetek csokoládét”. Erre szoktam azt mondani, hogy „Kedves, mi fontosabb neked? Az, hogy tovább cipeled magadon a tizenhárom kilós puttonyodat, vagy az, hogy egy rövid időre elhagyod a csokit teljesen, és később is csak mérsékelten fogyasztod?”

Visszatérve a lényegre. A Regenor helyreállító program célja az, hogy támogatást adjon a meghibásodott anyagcsere folyamatok helyreállításához.

Szinte hallom, hogy eddig olvasva írásomat, azt kérdezed: „na, és akkor mi van?”  

Nos, az van, hogy a Regenor nem fogyasztószer, a regenoros kúra nem fogyókúra. Az oldat fogyasztásának nyeresége nem egy egyszeri alkalomra szóló súlycsökkentés, mint azt sokan hiszik. Annál sokkal több!

A program végigcsinálásához időre van szükség. Amikor elkezded érzékelni, hogy állapotod egyre jobbá válik, rájössz, hogy a változtatások nem voltak hiábavalók. Innen már csak egy lépés, és jön a felismerés: az elért eredmények megtartásáért érdemes tovább dolgozni.

És, ha ennek megfelelően éled tovább az életedet, az azt jelenti, hogy megvalósult a sokat emlegetett ÉLETMÓDVÁLTÁS.  

Mi fog történni, ha szükség esetén másként döntesz?

Van egy rossz hírem. Ha az anyagcsere nem működik megfelelően, annak számos súlyos következménye lehet. Elhízás, cukorbetegség, érelmeszesedés, szívbetegség, a túlsúly miatti ízületi megbetegedések, a vér magas vérzsír szintje, magas vérnyomás, hormonháztartási zavarok, és mindet nem akarom felsorolni. De azt hiszem, abban megállapodhatunk, hogy egyik betegséget sem kívánjuk magunknak.

Az egyensúly felborulása után alakul ki valamilyen kóros állapot. A betegségeket pedig kezelni kell. Az állapottól függően nem mindig következik be a várt eredmény. A vezető halálozási statisztikák öt esetben is szoros összefüggést mutatnak a helytelen táplálkozással. Ezek: a májbetegség, rák, cukorbetegség, szívkoszorúér betegség, és agyvérzés.

Isten ments! – mondod most.

Az sohasem baj, ha fohászkodsz a megfelelő helyre (sőt!), de fogadd meg tanácsomat! Érzed, hogy változtatásra van szükséged?

A változtatás 5 lépése:

check mark 3 xxlmérd fel testi állapotodat, gondold végig helyzetedet

check mark 3 xxlkörültekintően válaszd ki a számodra is megfelelő, hitelesen hatásos megoldást,(nem kell sokat keresgélni, a Regenor kéznél van)

check mark 3 xxlidőben lépj és állítsd helyre tested állapotát, egészségedet.

check mark 3 xxltegyél magadért, nélküled nem megy!

check mark 3 xxlAz elért eredményt őrizd meg!

„Ha állandó változás a célod, ne a feladat nagyságára koncentrálj, és ne tekints a magad gyengeségeire” – T.Hary Eker

Komoly sikert ígérő Regenor kúrát ajánlok! És nem csak ajánlom, hanem azon fogok igyekezni, hogy teljes tudásommal segíthessek – döntésekben és a program teljesítésében.

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com