Menü Bezárás

A REG-ENORos ÉTREND

10 hasznos tanács a Reg-enor étrendhez

Felméréseim szerint az oldatot fogyasztásával még csak kacérkodó, vagy már a módszert követők között, a leggyakoribb és legkedveltebb téma a regenoros étrend. Valószínű, hogy nem véletlenül olvastam valahol, hogy „a násznépet is a hasán keresztül lehet megfogni!”

Tudod, mi zavar néha?

Akár mennyire is nem szeretem a fogyókúra kifejezést, tapasztalataim alapján be kellett látnom, hogy a folyadékot fogyasztók nagyobb fele azért vásárolja meg az oldatot, mert valamilyen úton, módon hallott arról, hogy milyen sokan szabadultak már meg sikeresen a többletsúlyuktól a Regenor oldat segítségével.

Mi itt a gond? Nem tudják, hogy az oldat elsődleges létrehozási/felhasználási célja a salaktalanítás (más szóval méregtelenítés). És jönnek a csodálatos eredmények kedvező változások történnek szervezetünkben.

Többek között az anyagcsere folyamatok egyre inkább közelítenek az egyensúlyi állapot felé, és valóban a folyadék működésének egyik bizonyítéka a súlycsökkenés is.

A felkészületlenség a bukás előszobája

Nem ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik igazán. Zavar, hogy néhányan, ismerősöktől, a barátnőktől hallották a nagy hírt: ez a folyadék irtózatosan jól fogyaszt!

És mert a rengetegen ezzel fogytak le, a divatos fogyókúrás készítmények közül kiválasztják ezt a furcsa nevű oldatot. Aztán amilyen kevés információ alapján gyorsan bevásárolnak az oldatból, majd szinte ugyanilyen gyorsasággal be is fejezik a programot. És ez senkinek sem jó …

Miért van ez így? Mert a programhoz előírtakról, így a regenoros étrendről és annak az elengedhetetlen betartásáról, jóformán semmit sem, vagy csak nagyon keveset tudnak. Kiakadnak, hogy micsoda fura tilalmak szegélyezik a vonzó alakig vezető utat, aztán jól megharagszanak az amúgy ártatlan Regenorra.

Érdemes egy kipróbált és sokat bizonyított módszer mellett dönteni

Létezik egy másik roppant egyszerű megközelítése a kérdésnek. Tudod, hogy miért döntöttél a Regenor mellett? Meghallgattál legalább egy előadást a program tudnivalóival kapcsolatban, vagy olvastad írásaimat?  Megnézheted itt. Lapozd végig a menüsort!  

Méregteleníteni akarsz, vagy esetleg csak simán lefogyni? Tudod, hogy ahhoz, hogy, a kúra eredményes legyen, azaz, hogy el is érjed a célodat, be kell tartani egy speciális regenoros étrendet? Ha van kérdésed, ha nincs, célszerű, hogy vedd fel velem a kapcsolatot, és csak ez után rendeled meg az első pár palack italt. Ez a legjobb út, így jársz igazán jól.

A speciális regenoros étrend - fura, de működik

Olvass tovább nyugodtan! Nehogy most elmenjen a kedved! Irtózatosan nem szeretem a mellébeszélést, ezért a valóságról olvashatsz ebben a szakaszban is. Az előbbi jelzők nem túlzóak, de nem is betarthatatlanok. Sőt!

Mi az, hogy fura tilalmak? Például az, hogy nem ihatsz tejet, vagy, hogy citrom, sárga grape fruit és némi gránátalma kivételével nem szabad gyümölcsöt fogyasztani. Vigasztalódj, egy-két gyümölcs esetében (mint PL. az avokado) én sem tudom a tiltás pontos okát. Minden esetre a feltaláló álláspontja az, hogy akkor számíthatsz eredményre, ha a játékszabályokat betartod.

A következő címre kattintva pl. kiváló reggeli receptötleteket kaphatsz: 

7+1 „REGENOR” REGGELI TIPP

Biztosan hallottad már, hogy „a lényeg a részletekben rejlik”. Itt találod a részleteket: https://regenorspecialista.info//reszletes-termekleiras/ 
https://regenorspecialista.info//etkezes/

Speciális regenoros étrend? Hát az meg mi fán terem?

  • Mondom, hogy bőven kell disznózsírt, kacsa, vagy libazsírt, sőt jó zsíros szalonnát fogyasztani a kúra során.
  • Mondják nekem: Ember! Ne kábíts, ettől fogok én lefogyni? Én. igen, ez az előírás, és a módszer kizárólag csak a zsírfogyasztással együtt működik.

Még egy lényeges szabály, ez most nem magyarul: pia nuku! (Lefordítom, ha kéred.)

Gondjaid vannak az egészségeddel, túlsúlyod van?

Azt hiszed, nem kaptam fura kérdéseket, amikor egy-egy érdeklődő hölggyel beszélgettem a Reg-Enor oldatról? Ilyeneket például: mit csináljak, mert én bizony nem bírom ki eper szezonban eper nélkül, sárgabarack szezonban sárgabarack nélkül, és így tovább.

Mit keresnek egy diétás étrendben az állati zsírfajták? Hogy, hogy nem ehetek margarint, hiszen eddig mindig azt hallottam, hogy milyen egészséges?

Az ilyen és hasonló kérdésekre túlnyomó részben, külön. külön is tudom a választ, de lényegesebbnek tartom, ha magadévá teszed a következő, a témakört átfogó gondolatokat.

Megérett az idő a változtatásokhoz

10 hasznos gondolat a regenoros étrend elfogadásához és betartásához:

zolodpipa2elsősorban magadban bízz, hidd el, amit a németek mondanak: Wo ein Wille, dort ein Weg (ahol akarat van. ott út is van),

zolodpipa2ha életed folyamán mindig, mindennek a mélyére akarsz ásni, akkor sohasem fogsz előre haladni,

zolodpipa2ne keresd a miérteket, azok legtöbbször csak kifogásgyártáshoz adnak patront, ha nem vagy elég elkötelezett, határozott,

zolodpipa2ha mindig, mindennek a mélyére akarsz ásni, akkor sohasem fogsz előre haladni,

zolodpipa2amikor már hiteles forrásokból meggyőződtél az eredményekről, az oldattal célt érő, túlsúlyuktól megszabadulók óriási számáról (ennyi ember nem hazudik!),

zolodpipa2ne azon agyalj, hogy ezt, vagy azt miért nem szabad enni, inkább koncentrálj arra, amit lehetséges, a változatos étkezésre rengeteg lehetőség van,

zolodpipa2ha még nem léptél ez irányba, csatlakozz legalább egy közösséghez,

zolodpipa2

gyűjts (és adj) tapasztalatokat, ismereteket, motivációt és recepteket (minden tapasztalatot, receptet köszönettel fogadok – kérek!),

zolodpipa2ne feledkezz meg a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásáról, leghasznosabb, ha tisztított vizet iszol,

zolodpipa2megkönnyíted a magad dolgát, ha előre tervezel, szerkessz magadnak legalább egy hétre előre „étlapot”!

Talán ezzel kellett volna kezdenem, változatlan életmód mellett ne várj változást!

Szabó Szigfridnek, a Reg-Enor oldat feltalálójának tapasztalatai és álláspontja szerint mai egészségi problémáink gyökerei a megváltozott étkezési szokásainkban rejlenek.

A régi falusi öregek sok zsírt, szalonnát, zsírral készült „magyaros” ételeket ettek, sokat voltak (dolgoztak) a levegőn és nagyobb tápértékű, vegyszermentes növényekből főzték az ételeket. És jobb egészséggel, tovább is éltek.

Akkor 90 éves koruk körül békésen, otthon, ágyban párnák között haltak meg. Ma pedig jóval korábban, derekasan becsövezve, az intenzív osztályról sok szenvedés után jutnak át a túlvilágra.

 

Nézd meg az erről szóló videót:

Szabó Szigfridnek, a Reg-Enor oldat feltalálójának tapasztalatai és álláspontja szerint mai egészségi problémáink gyökerei a megváltozott étkezési szokásainkban rejlenek.

A régi falusi öregek sok zsírt, szalonnát, zsírral készült „magyaros” ételeket ettek, sokat voltak (dolgoztak) a levegőn és nagyobb tápértékű, vegyszermentes növényekből főzték az ételeket. És jobb egészséggel, tovább is éltek.

Akkor 90 éves koruk körül békésen, otthon, ágyban párnák között haltak meg. Ma pedig jóval korábban, derekasan becsövezve, az intenzív osztályról sok szenvedés után jutnak át a túlvilágra.

A Reg-Enor étrendet már rengeteg ember betartotta és túlélte.  Ez az étrend a javadat szolgálja.

Az feltaláló által összeállított étkezési ajánlások részben, visszatérést jelentenek a régi étkezési szokásokhoz. Másrészt pedig azt is javasolja, hogy tartózkodjunk az emésztési szervek működésére hátrányos hatású, az anyagcsere egyensúlyát veszélyeztető, élelmiszerek fogyasztásától.

Ne feledd! Könnyíti gondjaidat, ha egy hétre előre megtervezed, hogy mit fogsz enni!

Jó étvágyat, jó kedvet és jó egészséget kívánok!

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com