Menü Bezárás

5 nyomós érv, hogy a Regenor ára miért nem lehet akadálya a boldogságodnak

Eddig a Regenor ára tartott vissza, hogy lenyomj egy kúrát? Úgy gondolom, hogy már nem először kacérkodsz, hogy keresel magadnak valami jó kis fogyókúrás módszert. Már a Reg-Enor programmal is találkoztál, de amikor megkérdezeted azt, akitől hallottál erről az oldatról, hogy mennyi a Regenor ára, akkor kicsit lehervadtál. Mondtad, hogy meggondolom még és másnap már le is mondtál a folyadékról.

Érdekel, hogy miért nem tudok leszokni arról, hogy figyeljek a méretekre?

20-30 évvel ezelőtt fafeldolgozó üzemet működtettem, és többek között gyümölcsfa alapanyagot is exportáltam Olaszországba. Nem éppen jó szokás, de amerre jártam az országban, vezetés közben egyik szemmel mindig az az út széléhez közeli fákat méregettem

Néztem a magasságot, a formát és az átmérőt – alak és méretek. Szakmai ártalom –mondogattam magamnak.

Azóta is nyitott szemmel járok. Azt sem bánom, ha most kinevetsz, de egyre gyakrabban veszem észre magamon, hogy mostanában, az utcán, a vásárcsarnokban, vagy az üzletekben járva, egy-egy pillanatra elakad a szemem a szembejövőkön, de még inkább az előttem menőkön.

Rengeteg plusz kilót látok. Ilyenkor azt is szoktam gondolni, hogy a statisztikák valóban igazságot tartalmaznak? A magyar emberek kb. 30%-a (nők, ill. férfiak vegyesen) elhízott. Több mint 60 % csak (!) túlsúlyos. Vajon az emberek miért csak ritkán néznek tükörbe?

Aztán még, gondolatban, annyit hozzáteszek: na, őneki sem ártana egy kiadós Regenor kúra. És, ha nem is néz tükörbe, jó részüknek fáj is valamije. Ha nem más, akkor maga az állapot.

Ez is szakmai ártalom lenne?

Csúnya szavak, kínos valóság

Magyarország 65%-a túlsúlyos vagy elhízott. Hazánkban a felnőtt lakosság mintegy 65%-a túlsúlyos vagy elhízott – nők esetében ez 62, férfiaknál 67%-ot jelentett. Összességében több mint ötmillió magyarnak van súlytöbblete.

Más cikk 2018-ból: Magyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világon
Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a felnőtt magyar lakosság körében feltűnően nagy az elhízás mértéke (28-31 százalék). A világrangsort az Egyesült Államok vezeti Mexikó és Új-Zéland előtt. 

A túlsúly összefüggésben áll a szív- és érrendszeri betegségek – mint például a magas vérnyomás, a szívinfarktus és a stroke -, a 2-es típusú cukorbetegség, számos daganatos betegség és ízületi kórkép kialakulásával

Nem véletlenül mondta Dr. Zacher Gábor, a neves toxikológus nemrég:
“Magyarország egészségi állapota azon a szinten áll, ahol a magyar futball” 

Smiley face

Nem hinném, hogy a Regenor ára miatt van ilyen láthatóan kevés sovány ember Magyarországon. Vagy másként fogalmazva, ezért ilyen a rondák a statisztikai mutatók.

Szoktál fantasztikus filmeket nézni?

Csináljunk egy képzeletbeli időugrást

Aki a Reg-Enor oldattal belefogott a programba, és azt végig is csinálta az beszámolók nagy száma szerint normális időn belül, lefogyott. Nem kellett lemondani a változatos étkezésről, nem kellett fogcsikorgatva éhezni.

El tudod képzelni magadat, hogy már sikeresen túl vagy a regenoros kúrán?
Nyár van, Dalmáciában nyaraltok. Az idő pompás, a tenger színe azúrkék, mint amilyen csak az Adriáé lehet. Egyenes tartással, büszkén sétálsz végig a strandon. Barátaid, akik még nem láttak új fürdőruhádban, elismerően néznek végig rajtad. A napbarnított horvát macsók sziszegnek, sőt némelyek még füttyögetnek is utánad. 


Botrányos!

Smiley face

Nem hiszem, hogy magadban ne tennél legalább egy megjegyzést, ezért érdemes volt! És tovább már eszedbe sem jut a Regenor ára. Tudod, hogy megérte, tudod, hogy nyertél.

És mit mondanak mások? Azt hallottad, hogy jó, csak drága?

1. Mi az, ami igazán drága

– Drága! Csattant a szó, szinte sistergett a levegő.
– Rövidke szünet után csendben megkérdeztem: mihez képest?
– Hát, ööö – és csak nem jött a válasz.
– Ahhoz a vacakhoz képest, amivel tavaly próbálkoztál, amit netes hirdetés kábító szövegének hatására rendeltél? Ismeretlen helyről? (Előzőleg elmondta, a kálváriáját, innen tudtam.) És nem ért fabatkát sem?
– Hát, igazad van. Eltévesztettem. Tudom, hogy le kellene fogynom, a térdeim is fájnak, de hát, …  most akarunk lakást festetni. Beszéljünk majd legközelebb a témáról. Szívott egy nagy slukkot cigarettájából és elköszönt.

Nem mondtam, hogy DE! Nem erőltettem tovább a beszélést. Hagytam elmenni. Természetesen nem haragudhatok rá, csak szimplán sajnálom.

A hagyományos őstermelői piacok kora erősen leáldozóban van (sajnos). Gyerekkoromtól kezdve szerettem, és szeretek ma is piacra járni. Akkor még lehetett az árról alkudozni (az igazi kofák el is várták). A Reg-Enor oldat viszont nem a piacon kapható.

Sajnálom, mert gyors fejszámolás után kijött, hogy a havi cigaretta adagja árának a harmadából kijönne a havi Regenor ára. Mennyi felesleges dologra vagyunk képesek költeni, ahelyett, hogy okos módon használnánk fel a pénzünket.

Arról nem is beszélve, hogy ha a szándék mögött komoly elhatározás lenne, akkor a mai átlagos jövedelmi viszonyok mellett az ár nem lehetne igazán akadály.

Elhiszem, hogy a túlsúly önmagában nem fájdalmas. De a következmények (itt van pl. a térdfájás, a csípőkopás, vagy a cukorbetegség) elviselése nagyon kellemetlen lehet, és orvosra, gyógyszerekre is csak kell költeni. Az jobb? Nem hiszem.

Persze, ha minden más fontosabb valakinek, mint saját maga, akkor érthetőbbé válik az állapot.

2. Hasonlítsuk össze a Reg-Enor árát más termékekkel?

Megkíméllek, neked már nem kell ezzel fáradoznod. Én már megtettem. A Biocom cég többi készítményével együtt rendszeresen követem az árakat. Teljesen normális dolog, hogy figyelem a konkurencia táplálékkiegészítőit és árait.

De! Nem lehet összehasonlítani két, vagy több árat anélkül, hogy a készítmények hatását ne tennénk vizsgálat tárgyává. Nem lehet összehasonlítani például a kurkuma kínálatot a kurkumin (turmeric) ajánlattal. Ugyanaz a kiinduló alap. De két különböző tartalom, amiről ezt sokan nem is tudják.

Mi nem kamu képekkel, mesterséges dicsérő levelekkel létrehozott tapasztalatokat sorakoztatunk fel. Etikai normáink sem engedik meg, és nincs is szükségünk rá, hogy ilyen eszközökkel éljünk.

A profi módon hatásosnak és sikeresnek reklámozott, átverős fogyókúra termékek egy részének az ára Reg-Enor közeli, vagy annál magasabb. Hogy miért veszik meg sokan, itt tudod elolvasni.

Étrend-kiegészítőinkről hús, vér emberek nap, mint nap, szinte ontják a pozitív tapasztalatokat. Közismert személyek is, mint pl. Lagzi Lajcsi trombitaművész, Komáromi István ny. rendőrtábornok, vagy Hegedűs Péter olimpiai bajnok, mind-mind felvállalják, vagy akár terjesztik is készítményeink jó hírét.

Miért viszik a Regenort, (kis túlzással) úgy, mint a cukrot? Ha eddig esetleg nem hallottad volna, van a piacnak egy alaptörvénye. Akkor kelendő igazán egy áru, ha értéke magasabb (többet tud), mint az ára.

3. Ha valamire, akkor a Reg-Enor oldatra biztosan igaz: értéke magasabb, mint az ára

Nem akarlak győzködni, és nem fogom az idődet rabolni sem, de ezt még le kell, hogy írjam.

A táplálékkiegészítőkről, akármilyen hasznosak, mindent le lehet írni, csak azt nem, hogy valamilyen gyógyító hatásuk van. Én sem fogom, nem akarok fizetni. Elég, ha figyelsz.

A Reg-Enor nem gyógyít, nem fogyasztószer. Egyszerűen egy pompásan működő étrend-kiegészítő. Salaktalanítás céljára készült. Fogyasztása után a mindennapi életet jelentősen megkönnyítő mellékhatásokat tapasztaltak a felhasználók. A táplálékkiegészítők kínálatában páratlan, ezért aztán semmiképpen sem vethető össze más termékekkel.

Azzal nem vétek a törvény ellen, ha az előbb már szóba került példán keresztül szemléltetem, hogy mi várható egy regenoros program megcsinálása után.

Az oldat az anyagcsere folyamatok beindításában jeleskedik. Legtöbbször teljesen helyreáll az emésztőszervek működése, az anyagcsere jól működik. Eltávoznak a salakanyagok, ahol arra szükség van, és ez meglátszik a testsúly számottevő csökkenéséből is.

A testsúlycsökkenés logikus következménye, hogy jelentősen csökken a járásunkhoz igénybevett ízületek, porcok terhelése. A magam tapasztalatával bizonyítom: sokkal könnyebb lesz a lépcsőn járás. Hány elhízott ismerősöd van, aki térd, vagy csípő műtétre vár?
(Az oldat és az étrend-kiegészítők használata érdekel kicsit bővebben? Kattints ide!

Vagy itt a saját példám. Ferenczy László természetgyógyásznak a Reg-Enor oldatról írt tájékoztatójában olvasható: „Cukorbetegek csak állandó vércukor ellenőrzés mellett fogyaszthatják!” Nem véletlenül. Nekem, már a kúra közben a kezelőorvosom a felére csökkentette az előírt napi inzulin adagot. Érted?!

4. A levegővel ellentétben az oldatnak ára van, szabott ára

A Reg-Enor oldat hálózati rendszerben forgalmazott táplálékkiegészítő termék. (Én is ennek a hálózatnak egy (kicsike) része vagyok. A cég vezetése minden áruhoz mellérendeli az eladási árat. Ezt kötelező betartani. Tudom, vannak páran, akik eltérnek ettől a szabálytól. –  Ez az ő dolguk, nem az enyém.

Van egy javaslatom, remélem, méltányolni fogod.
Akitől értesültél erről az oldatról, aki segít neked megrendelni, vagy éppen házhoz is viszi a havi két palackot, az nem a kalkuttai Teréz anya. Képezi magát, rendezvényekre utazik, könyveket vásárol, részvételi díjat fizet a rendezvényeken. Ezt nem tudtad? És nem utolsó sorban dolgozik azért, hogy te hozzá jussál ehhez a különlegesen hatásos étrend kiegészítőhöz.

Ne hozd őt kényelmetlen helyzetbe! Ne kérd tőle, hogy csak neked, adja kicsit olcsóban, engedjen az árból.

Ne próbálj meg alkudozni! A gyógyszertárban sem szoktál. Már megszokhattad, hogy annyit kell fizetni, mint amennyit a pénztárgépbe beütnek.

Ezt a kérdést másképpen nem tudod kezelni, mint, hogy „a Regenorra szükségem van, ennyibe kerül és megveszem.” Ha ezt így nem tudod megemészteni, akkor törődj bele, a folyadékot ezek szerint nem neked készítették.

5. A Regenor ára neked sem jelenthet akadályt ahhoz, hogy teljes értékű életet élj!

A regenorspecialista.info oldal partnerei 30 napos garanciát kapnak a Reg-Enor programhoz csatlakozáskor! Lehet vásárolni Reg-Enor oldatot kedvezményes áron is! Hozzásegítelek.

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com