Menü Bezárás

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS, JÖVEDELEMSZERZÉS ÉS ONLINE MARKETING ESZKÖZÖK. VAN KEDVED SZEMBE NÉZNI IZGALMAS KIHÍVÁSOKKAL?

Online marketing eszközökkel - bíztató jövőkép

Ígéretes üzleti lehetőség online eszközökkel működik igazán. Kapcsolat a regenorspecialistával: ESÉLY.

Tapasztalatokban, élményekben gazdag és aktív életem volt eddig. Vezetőként, vagy vállalkozóként dolgoztam. A feladatok megoldásának igénye hozzászoktatott a kreatív gondolkodásmódra, a problémák megoldására való törekvésre.

Sokat utaztam, olyan vállalatokkal volt tartós, komoly volumenű kapcsolatom, mint a világcég svéd IKEA, vagy a rangos finn UPOFLOOR OY faipari konszern. Aztán váltottam és egy új, izgalmas vállalkozásba kezdtem. Regenorspecialista lettem. 

Először csak a Network Marketing érdekelt, majd érdeklődésem egyre inkább áttevődött az online marketing területére. Az online marketing eszközök tanulása, alkalmazása hobbimmá lett és egyre inkább értékelem úgy is, mint szellemi képességeim kiváló karbantartóját.

A továbblépés iránya kézenfekvő volt. Tapasztalataimat, az időközben megszerzett tudást nem tarthatom meg magamnak. Miként egy váltófutó csapat tagja teszi a váltóbottal, a megszerzett tudást tovább kell adnom. Ehhez kiválóan alkalmasak az online marketing eszközök. Arról nem beszélve, hogy egy ígéretes üzleti lehetőséget tudok megosztani az érdeklődőkkel.

Elérhetőségeim

Adataim

Sólyomvári Géza

Sólyom Vállalkozói Iroda

8800 Nagykanizsa, Munkás utca 5.

Adószám: 54526673-2-40

Váll. eng.: ES-322533

Kapcsolat
+36 30 222 2049
Kövess engem

Szereted közvetlen környezetedet és hajlandó vagy tenni is érte?

Szeretem a természetet, igyekszem gyarapítani a közvetlen környezetemet. Munkám mellett szűkebb környezetemben nem kevés fa és cserje elültetésének részese, szervezője voltam. Elszomorít, amikor városunkban a fák megóvása helyett csonkolások, indokolatlan kivágások történnek. Próbálok fellépni ezek ellen. A környezetünket számos módon védhetjük.

Többek között azzal is, hogy napi életvitelünk során olyan eszközöket, szereket alkalmazunk, amelyek nem, vagy csak minimálisan terhelik káros anyagokkal környezetünket.

 

Tudod, hogy a Network Marketing valójában egy izgalmas program?

Vállalkozásom 28 éve működik. Öt éve módosítottam pályámon, mert az iparág lehetőségei objektív külső okok miatt beszűkültek. Nem akartam tétlenül otthon ülni, és még elég energiám van ahhoz, hogy hasznos tevékenységet végezzek. Ígéretes üzleti lehetőség után „nyomoztam”.

Ebben a helyzetben talált meg egy kedves ismerősöm révén a Network Marketing. Egy olyan munkaterület, amelyről nem sokat tudtam addig, de ez nem zavart. Az új dolgok megismerése, kipróbálása és alkalmazása mindig is hozzátartozott életemhez.

 

Érdekes számodra az egészségmegőrzés és jövedelemszerzés gondolata?

Olyan hívószavak hallatán, hogy: környezettudatos életvitel, az egészségmegőrzés és jövedelemszerzés elősegítése, vagy a fenntartható fejlődés, gyakorlatilag azonnal döntöttem: ez kell nekem! Egyedi, speciálisan sokoldalú termékekkel találkoztam, amelyek segítséget ígértek több, egészséggel kapcsolatos problémám megoldásában, gazdaságosabb háztartáshoz.

Használom a termékeket, költséget takarítok meg, karbantartom a magam és családom egészségét. Immune Plus? Mi az? Az unokámat ez védi az iskolai fertőzések ellen.

Segíthetsz másoknak is, például, ha fogyni szeretnének. Van ilyen ismerősöd? Ajánlanád a Reg-Enort? Aztán jön az, ami még nem volt, fizetést kapsz, mert segítettél. Elindulás – növekedés, csak rajtad múlik a gyors siker! Ez valóban az ígéretes üzleti lehetőség.

A továbblépés iránya kézenfekvő volt. Tapasztalataimat, az időközben megszerzett tudást nem tarthatom meg magamnak. Miként egy váltófutó csapat tagja teszi a váltóbottal, a megszerzett tudást tovább kell adnom. Ehhez kiválóan alkalmas az online marketing.

Egészségmegőrzés, jövedelemszerzés és online marketing eszközök. Van kedved szembe nézni izgalmas kihívásokkal?

Szeretsz, szoktál segíteni másoknak?

Sok embernek vár még problémája megoldásra, a segítséget megadni számomra erkölcsi kötelesség. Nem akarok álszent lenni, azért azt is elmondom, hogy az így elérhető anyagi elismerés az ember motivációját, elkötelezettségét csak tovább fokozza.

Ha érdekesnek találtad azt, amit eddig olvastál, és megtetszett, amit írtam, akkor töltsd ki az űrlapot! Kapcsolatban maradunk. Neked nem levelet írok, hanem ha kéred, személyesen fogok válaszolni minden kérdésedre. A másik lehetőség, hogy az alábbi levelező ablakban megírod kérdésedet/kérdéseidet. A személyes kapcsolatfelvételen túlmenően meg fogod kapni hírleveleimet is. Ha nem érdekel a téma tovább, akkor a hírlevekről bármikor egy kattintással le tudsz iratkozni.

NE GONDOLKOZZ SOKÁIG, AZ ELVESZETT IDŐT NEM LEHET VISSZAHOZNI! ​

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com