Menü Bezárás

Te is úgy tudod, hogy csodaszerek nincsenek? Egyetlen kivétel van, az IMMUN SUPREME MIKROALGA

Nagyon sokan hallottak már arról, hogy Japánban az emberek sokáig, jó egészségben élnek. Igen, az átlag életkor 85 év körül van. Tudott dolog, hogy jobban ügyelnek egészségükre, mint az európai ember, de tudjuk azt is, hogy átlagosan évente 32 kg algát fogyasztanak.

Az algakészítmények fogyasztását a japán orvosok is javasolják, mégpedig főként azért, mert tapasztalataik is igazolták az algafogyasztás előnyeit, egészségre gyakorolt kedvező hatását. Nem csak az életkor magasabb, de sok betegség is sokkal kisebb mértékben fordul elő.

A tudományos kutatások is megerősítették, hogy a táplálkozás kiegészítőjeként, értékes tartalmának köszönhetően védi a szervezetet számos betegségtől (csontritkulás, cukorbetegség, egyes daganattípusok, stb.), segít az allergiás tünetek, ízületi fájdalmak fellépése esetén.

Nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy kitaláljam, hogy kedves Olvasóm, Te is szeretnél hasonlóan, jó egészségben és hosszú évekig élni.

Az igazi szuperfood

Szeretnéd, ha immunrendszered kifogástalanul működne,

a másokon tömegesen jelentkező allergiás tünetek téged nem zavarnának,

gyulladások, fájdalmak nem keserítenék az életedet,

a stressz messze elkerülne,

optimális testsúllyal, jó közérzettel és nagy munkabírással tudnád napi céljaidat megvalósítani.

Sokan vagyunk, akik örülünk, ha bárkinek segítséget tudunk nyújtani. Ha kedves ismerősöd, vagy családtagod daganatos betegséggel küzd, esetleg éppen kemoterápiás kezeléseken van túl, biztos vagyok benne, hogy ajánlanád az IMMUN SUPREME mikroalga készítmény fogyasztását. Segíthet a gyógyulásban, a kezelés kellemetlen mellékhatásainak enyhítésében, megszüntetésében. Számos jó tapasztalat van az alga-komplex hatásáról.

Tisztában vagyok azzal, hogy ahogy mindenkinek, úgy Neked is naponta reklámok, információk özöne zúdul a nyakadba. Ezek legtöbbje az egészséggel kapcsolatos. A hírek jó része valamilyen kudarcról, más része valamilyen mulasztásunkról, vagy éppen csodás történésekről szól. A sok információ bizonytalanságot kelt benned, hogy nem tudod eldönteni, hogy a hír kinek szól, ki a célpont. Te – az EMBER -, vagy pedig a lehetséges Fogyasztó? Kinek higgy, ki a hiteles partnered?

 

Informálódj körültekintően - gondolkozz higgadtan - dönts okosan! Olvasd el bejegyzéseimet!

Nincs két egyforma ember, és általában nincs egyetlen üdvözítő megoldás sem. (Egy ember kétféleképpen dönthet – két ember esetében ez már önmagában négyféle megoldást eredményezhet.)

Dönts magad, magadról, senki sem döntsön helyetted. Döntsd el, mi a jó neked!

 

De mi is az alga?

Bármilyen meglepő is, földi élet nem lenne víz és algák nélkül. Az algák a mai élet forrásai, keletkezési idejük 3,5 milliárd évvel korábbra tehető. Ezek az ősidők óta létező, természet alkotta növények életünk, szervezetünk számára nélkülözhetetlen anyagokat (aminosavak, nukleinsavak, zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek) tartalmaznak. Egyetlen laboratórium sem képes előállítani ilyen tökéletes, kiegyensúlyozott kombinációjú táplálék- kiegészítőt az egészséghez szükséges létfontosságú tápanyagokból.

Az algák gyökerekkel, levelekkel, szövetekkel nem rendelkező növények. Nagyon különböző formákban, méretben jelennek meg, és rendelkeznek a fotoszintézisre való képességgel. A szélsőséges körülmények túlélésének mesterei.

A természetes vizek mellett élő emberek mindig is fogyasztották az algát. A XVI. századból az amerikai kontinensről vannak írásos emlékek erről. Korábban is ismerték az alga értékeit, ezt tanúsítja, hogy az „Az Istenek ajándéka” nevet adták neki (maják, aztékok). Afrikában a XX. században a tavi alga fontos élelmiszerül szolgált.

A XXI. századra sok minden megváltozott. A tengervízből ma már nem lehetne biztonságosan előállítani az algát. Ma már külön erre a célra létrehozott gazdaságokban termelik az algát, szigorú technológia, fokozott higiéniai előírások betartásával, és emellett kiemelt követelmény a károsodásmentes szárítás és feldolgozás. A gyártási folyamatot végig, a késztermék előállításáig szigorú minőségbiztosítás kíséri.

Az eredmény: a szuper élelmiszer, a SUPERFOOD: az IMMUN SUPREME mikroalga komplex

A csodálatos algakészítmény működése, összetevői:

 

SEJTTISZTÍTÁS

Chlorella vulgaris mikroalga (zöld alga) a sejttisztítás, méregtelenítés királya. Ilyen mértékű méregtelenítésre más anyag nem képes. Legfőbb értéke, hatóanyaga a Sporopollenin „méreg-mágnes”, és az óriási mennyiségű klorofill ( hússzor több, mint a búzafűben!). Megköti és kiüríti a nehézfémeket, gyorsan üríti a szervezetből a radioaktív anyagokat, gyulladáscsökkentő.

 

VITALITÁS

Spirulina platensis (kék alga) 4000 féle vitális anyagot tartalmaz, ezekkel tudja helyreállítani szervezetünk vitalitását. Az összetétele nagyon hasonlít a Chlorella összetételére, csak mennyiségi eltérések vannak. Bioenergetikai vizsgálatok igazolják viszont, hogy a legkisebb eltérések is nagy különbségeket eredményezhetnek a hatás tekintetében. A magas biofoton tartalmuk mellett a színanyagokban gazdag karotinoidok, fikobiliproteinek és klorofill antioxidáns bombaként működnek, a zeaxantin és a lutein a ma feltételezett időskori makula-degeneráció és a szürkehályog kialakulásának kockázatát csökkenheti.

 

SEJTTÁPLÁLÁS, ÁSVÁNYI ANYAGOK PÓTLÁSA

A sejttáplálást ásványi anyag pótlással ötvözve, a Spirulinát a Lithotamnium calcareummal (kőalga; az építőmester) kiegészítve kalcium, magnézium és D-vitamin forráshoz jutunk. (Csontszövet-pótlás, hemoglobin-képzés, stressz megelőzés.)

 

SEJTVÉDELEM

A megtisztított és feltáplált sejtjeinket már csak meg kell védeni. Ezt oldja meg a Haematococcus pluvialis mikroalga (vörös alga) a benne található legerősebb antioxidánssal, az asztaxantinnal. (50-szer erősebb a béta-karotinnál, 60-szor a C- vitaminnál és 550-szer(!) az E-vitaminnál. Nem prooxidatív, egyedülállóan mellékhatás-mentes, és képes átjutni a vér-agy gáton, valamint a retina gáton, így az agyban és a szemben is kifejti pozitív hatását. A tanulás is könnyebb lesz.

 

SZINERGIKUS HATÁS

Az algák hatásukban a létező legoptimálisabb módon egészítik ki egymást. Együtt, egymás hatását felerősítik, így hatásosabbak, mint külön-külön. Ezért is specifikus termék az IMMUN SUPREME szuperélelmiszer

Ehhez járul hozzá az az áldásos képesség, hogy a legjobb hatás érdekében jól kombinálható más, célzott területen alkalmazható termékeinkkel.

Engem a nem kevés idevonatkozó irodalom elolvasása meggyőzött, így az alga fogyasztását bátran merem javasolni. Mindenütt eredményről, gyógyulásokról, kedvező tapasztalatokról olvastam. Amikor magam is több hónapos kúrát csináltam, éreztem a vitalitást, könnyebbek voltak a napjaim, ízületi gondjaim java megszűnt.

 

A teljességet meg sem közelítve álljon itt egy felsorolás, hogy a tapasztalatok alapján milyen területeken volt hatása az alga-készítményeknek:

 • kiváló eredmények születtek allergiás megbetegedések gondozása során,
 • máj, epe és veseműködés támogatása,
 • szürke-, zöld hályog, makula degeneráció, látásjavítás,
 • ízületi- és csontbántalmak,
 • immunerősítő, vírusellenes hatás (HIV, herpesz, influenza elleni kutatások),
 • bármilyen allergia, asztma, ekcéma, visszér gyógyulhat,
 • emésztési problémák, puffadás, gyomorsav túltengés, reflux,
 • fogyás, fogyókúra – étvágycsökkentő hatás, méregtelenítés,
 • vércukorszint normalizálása, vérnyomás, vérkép, koleszterin normalizálódhat,
 • szklerózis multiplex, Alzheimer és Parkinson kór enyhítése, visszafordítása,
 • pajzsmirigy gondok esetén segített
 • haj, köröm, bőr regenerálása, hajhullás megállítása,
 • lúgosítás,
 • gyulladás, láz, és fájdalomcsillapító hatás,
 • fekélyek felszámolása,
 • stressz oldás, alvászavar megszüntetése,
 • klimaxos problémák enyhítése, korosodással fellépő zavarok oldása,
 • általános öregedéslassítás,
 • roboráló, szellemi-fizikai teljesítménynövelő hatás, (sportolóknál is),
 • zsírdaganatok, köszvény,
 • segítség meddőség leküzdéséhez, terhesség alatt az anya és a gyermek védelme,
 • különleges beszámolók szerint előfordulhat daganatok növekedésének megállása,
 • kiváló sebgyógyító hatás, hatásos pikkelysömör, cellulitisz esetén,
 • kemoterápia mellékhatásainak enyhítése,
 • rossz kedélyállapot, depresszió esetén segítség,
 • vérképző szervek segítése, csontvelő regenerációjának segítése,
 • vashiány, vérszegénység esetén támogatás, Crohn-betegség,
 • szenvedélybetegségektől (pl. dohányzás) való leszokást segíti.

és még folytatni lehetne hosszasan az írást az alga csodáiról.

ÚGY ÉRZED, HOGY ÉRINTETT VAGY? 

Bizalommal vásárolj IMMUN SUPREME algakészítményt!

Az algakészítmények hatásai összességében kész csodának minősíthetők, de az alga nem orvos pótló segédeszköz. Az alga fogyasztása elsősorban a szervezet öngyógyító képességét javítva segít. Úgy tűnik, hogy a világban végbemenő változásokat az emberi szervezet nem tudja igazán követni. E weblap oldalain nem itt olvasható egyedül a „vissza a természethez” gondolat. Ez az írás azzal kezdődik, hogy a földi élet alapja az algák léte. A mikroalgák, az élet forrásai képesek segíteni nekünk abban, hogy a természettel összhangban tudjunk élni. Egészségesen.
Régmúlt időkben nem az volt a megbecsült orvos, aki meggyógyította betegét, hanem az, amelyik segített megőrizni az emberek egészségét. A prevenció haszna, a megelőző gyógyítás fontossága egyre több nyilvánosságot kap. Célszerű lenne, ha az algák fogyasztásával egyre többen fogadnánk el a természet kinyújtott kezét.
Az alga fogyasztása elsősorban a szervezet öngyógyító képességét támogatja. Ezt egy példán keresztül tudom érzékletesen megmutatni. Fontos az allergia elleni hatása. Az allergia okai: hiányos, nem kellően gondos táplálkozás, környezetszennyezés, túl higiénikus és mozgásszegény életmód, a stressz. Civilizációs betegség; az immunrendszer gyengesége, szervezet idült gyulladásos állapota, elsavasodása a jellemző. Az immunrendszer túlterheltsége elsősorban a méregtelenítő szerveink kimerültségének köszönhető. Mivel kezdtem az IMMUN SUPREME bemutatását? Sejttisztítás, méregtelenítő hatás.

 

AZ ALGA MINDIG SEGÍT!

Az alga gyógyszeres kezelés mellett is fogyasztható szuperélelmiszer. Ha harmonikusan működne a szervezetünk, teljes értékű ételek fogyasztása mellett elegendő lenne tiszta víz ivása. A helyzet az optimálistól jelentősen eltér. Ha javítani szeretnénk állapotunkon, bevethetjük a csoda-algát. Az algafogyasztás előnyeit mindenkinek meg kellene tapasztalnia.

Az alga fogyasztható por és kapszula alakjában (a kapszulában is por van, csak így a fogyasztás egyszerűbb, kényelmesebb). Az alga fogyasztását kezdjük fokozatosan, adagolás napi 3×1 és 3×3 kapszula mennyiség között ajánlott, ügyelve a kellő mennyiségű tiszta víz bevitelére. (Túlsúly esetén étkezés előtt fél órával célszerű bevenni.)

Fogyasztható 1 éves kortól addig, ameddig élni akarsz!

Jó tudni: ha az algafogyasztás elkezdése után kissé kellemetlen érzések, tünetek jelentkeznek (amelyek egyébként nagyobb megerőltetés nélkül elviselhetők, nem következik be mindenkinél), az azt jelzi, hogy működik a rendszer. A lebomlott salakanyagok ürülése például jelentkezhet az alsó végtagon apró, viszkető kiütések formájában. Váltakozóan hullámzó hatások lehetnek, a korábbi problémák átmenetileg felerősödve jelenhetnek meg újra, néhány naptól néhány hétig terjedő időtartammal.

Az algafogyasztás megkezdése előtt és a fogyasztás közben ajánlott konzultálni a kezelőorvossal, kontrollálni rendszeresen a vérnyomás- és vércukor szintet.

Különösen gondos együttműködésre van szükség az orvosoddal:

 • szervátültetésen átesettek estében,
 • pajzsmirigy túlműködés,
 • fehérje ellátási zavarok,
 • vérhígító, véralvadásgátló szerek alkalmazása,
 • magas vérnyomás és magas vércukorszint esetén.

A tapasztalatok függenek attól, hogy:

 • milyen a szervezet általános egészségi állapota,
 • a szervezet menyire van elmérgeződve,
 • milyen az anyagcsere gyorsasága,
 • mennyire „érzed” a testedet,
 • milyen életmódot folytattál eddig,
 • mennyi tiszta vizet iszol, és
 • mennyi algát fogyasztasz.

Igyekeztem összefoglalni az algákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, ami azért sem könnyű feladat, mert az ismeretek bőségesek. Könyvtárnyi anyag – nem túlzás – írja le az algafogyasztás előnyeit, tulajdonságait, és működését és hatását. A végére maradt színes hírként ennek a szuper élelmiszernek két meggyőző jellemzője:

1 g Spirulina alga tápértéke 1 kg zöldséggel ér fel, és az algában tizenkétszer több fehérje van, mint a marhahúsban!

Ha ezt még hozzáadjuk az előbb írt hatásokhoz, értékekhez, akkor azonnal értjük Mike Adams amerikai újságíró megállapítását:,

„Ha lehetne ezeket a szuper élelmiszereket szabadalmaztatni, vagy gyógyszernek minősíteni, akkor 100 USD-ért adnának egy grammot.”

Az IMMUN SUPREME alga készítmény megvásárlásával ehhez az értékhez viszonyítva töredék áron jutottál hozzá. Az algák természetes formában biztosítják az emberi egészséghez szükséges összes vitamint, ásványi és esszenciális anyagot, a természetből – és nem egy vegyipari gyárból!

HOZTÁL MA MÁR HASZNOS DÖNTÉST? 

Válaszd az IMMUN SUPREME algát!

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com