Menü Bezárás

Még többet tudni a Reg-Enorról? Itt a lehetőség

A Reg-Enor oldat okos fogyasztása biztos út az eredményes fogyáshoz:. És most jöhet a kacagás; a természetgyógyász feltaláló csak arra keresett magyarázatot, hogy teljesen más egészségi problémáikból sikeresen kikezelt emberek miért lettek újra betegek. Váratlanul, de megérdemelten, extra eredmény született.

A hasznos tapasztalatok növekedésével együtt az igény ugrásszerűen megnőtt a Reg-Enorra
A hasznos tapasztalatok növekedésével együtt az igény ugrásszerűen megnőtt a Reg-Enorra

A „leg” hatásfokozó előtag használatától (leghatásosabb, legjobban keresett, vagy például legjobb) általában tartózkodni szoktam. Abban viszont 100%-ban biztos vagyok, hogy a minimum dobogós jelző használata jogos.

Azért vagyok ilyen magabiztos, mert a Reg-Enor oldat egy kiváló étrend kiegészítő, amiről minden túlzást mellőzve, és határozottan állítom, hogy 2015 óta nem véletlenül a BIOCOM- ÖKONET cég slágerterméke. Eladási rekordokat dőlnek meg hónapról hónapra. Ezt hiteles statisztikai adatok bizonyítják.

Tudod, hogy mi a Reg-Enor fogyasztásának a haszna?

Eredményes fogyás és óriási segítség az egészség helyreállításához

Számunkra, akik az oldatról nem ma hallottunk először, a jelenség úgy fogalmazódott meg, hogy végre „beérett a gyümölcs”. 2014 őszére a referenciák tömege állt már rendelkezésre, és bekövetkezett az igazi nagy durranás.

Magyarország lakosságának több, mint 60%-a túlsúlyos. ez önmagában egy óriási szám. Ezen belül is rengetegen túl vannak már egy-két eredménytelen fogyókúrán.

A sikeres fogyás álmából a Reg-Enor oldat használatával tízezrek számára lett valóság. Óriási mértékben igazolódtak az elvárások. Nagyon sokan mondták el, hogy az oldat fogyasztása közben/után mennyi pozitív változást tapasztaltak. Régi egészségi problémájukban ugrásszerű javulás következett be, vagy a gond teljes mértékben megszűnt.

Az oldat természetes alapanyagokat tartalmaz, és szokatlanul eredményes a súlycsökkentésben

A fogyás sokaknál hihetetlenül látványosan mutatkozott meg. Megváltak a sok gondot okozó kilóktól, ezzel együtt a testet és a lelket egyaránt terhelő számos problémától.

A salaktalanítás – mert, hogy itt alapvetően ez történik – az egészségi állapotra kedvezően hat. Ez az érem másik oldala. Nem mi állítjuk, az oldat fogyasztók mondták el, írták le! A közvélemény felé sokkal nagyobb hatása volt annak a látványos ténynek, hogy eredményes fogyással emberek ezrei szabadultak túlsúlyuktól.

Áttörés tizenkét év után

A Reg-Enor gyártása 2002-ben kezdődött meg. Ekkor alkotta meg termékét Szabó Szigfrid budaörsi reflexológus. A kutatás eredeti célja az emésztőszervek működésének jobbá tétele volt.

A kitűzött célt sikerült elérni. Végső soron a salaktalanításnak, a máj, az epe és a hasnyálmirigy javuló működésének eredménye az eredményes súlycsökkenés.

A folyadék az első reakciók alapján, kis híján a kabaré műsorok szereplője lett. „Egy vicc, hogy valami úgy fogyaszt, hogy közben sok zsíros kenyeret és szalonnát kell fogyasztani”- gondolhatták sokan. Nem véletlenül hívják ma is sokan a Reg-Enor étrendet „zsíroskenyér diétának”.

Számosan megbíztak azonban a Reg-Enorban és el is érték céljukat, a túlsúly elolvadt. A beszámolók számából következtetve a mai napig több tízezer eredményes súlycsökkenésnek örülhettek a döntő többségben hölgy fogyasztók.

Hitted volna valaha, hogy lehet eredményesen fogyni kolbásszal, zsíros kenyérrel?

A Reg-Enor útja példázza az egyik magyar közmondást, miszerint a türelem (a kitartás) rózsát terem. El kellett fogadnia sok embernek azt az újszerű gondolatot, hogy azzal szemben, amit egész életében hallott – „a zsír fogyasztása rettenetesen káros egészségünkre” – más igazság is létezik.

Tény, hogy a telített zsírokra a szervezetnek szüksége van. Az oldat feltalálója viszont rájött, hogy a Reg-Enor oldat sikeres működésének alapfeltétele az állati eredetű zsiradéknak a  megemelt mennyiségű fogyasztása. Az egészségre kedvező hatású folyamatok beindulása ezen áll, vagy bukik.

Megértem, hogy egy teljesen újszerű megoldás elfogadása sokaknak nehézséget jelenhet, de a tények egyértelműen Szabó Szigfridet igazolják. A folyamat során a salaktalanítás, és az ebből eredő eredményes fogyás (a működés) alapfeltétele a zsír (sertés, kacsa, liba) fogyasztása.

Nem kell a reklám, nélküle is sztár lett a Reg-Enor

A bevezetést követően egyre többen kezdték el fogyasztani az oldatot, majd szép lassan kezdtek gyűlni a kedvező tapasztalatok. Azt szoktuk mondani, hogy a rossz hír gyorsan terjed. Lehet, hogy ebben van igazság, de mint tapasztalhattuk, a jó hír is terjed, csak kicsit lassabban. Ez volt a múlt.

A Reg-Enornak korábban sem volt, és most sincsen nyilvános reklámja. Az értékesítési hálózat tagjainak kitartó munkájára, a készítményben való hitükre szükség volt. Persze az azért segít, hogy egy-két országosan is ismert művész is a folyadék segítségével fogyott le, il. fogy jelenleg is.

A kedvező tapasztalatok növekvő mennyisége, plusz a nagyszámú eredményes fogyás során eltűnt sok-sok mázsa túlsúly ténye alapozta meg a kereslet ugrásszerű növekedését. Nem feledkezhetek meg egy-két nagy port felverő sikerről, mint például a fityeházi Sárvári család, vagy a 77 éves Pali bácsi 55 kilós fogyásáról.

2014. harmadik negyedév: ROBBANÁS!

2015. A gyártókapacitást növelni kellett, hogy mindenki, aki igényli, hozzá juthasson az eredményes fogyás varázsitalához (25.000 palack/hó!)

2016. második negyedév: kezdődik az újabb gyártókapacitás növelő beruházás (terv: 300.000 palack/hó)

Bizonyára hallottad azt a példázatot, hogy a megduzzadt folyó partoldala mindaddig ellenállt a víznek, míg egy pici egér nem fúrt rajta egy kicsiny lyukat. Ezután a lyukat a kezdetben csak átszivárgó víz egyre jobban kitágította, egészen addig, amíg a part át nem szakadt.

Valami ilyesmi játszódott le a Reg-Enor esetében is. A kedvező tapasztalatok mindjobban gyarapodó száma kikezdte a középszerűség falát, az ellenállás megtört, a gát átszakadt. A Reg-Enor folyadék megkezdte hódító útját. Mára már külföldön is egyre népszerűbb. USA és Kanada is megnyílt már, a folyadék ott is elérhető már.

Mi nem ígérgetünk, mi tényeket állítunk! Én pedig személy szerint leginkább annak örülök, hogy milyen rengeteg ember életébe érkezett meg végérvényesen a megkönnyebbülés és a szabadulás hosszú évek bántó nyűgétől.

A regenorspecialista oldala igyekszik hasznos információkkal segíteni mindenkinek, de főleg azoknak, akiknek a Reg-Enor oldatra van szüksége ahhoz, hogy élete jobbra forduljon.

Ingyenesen hozzájuthatsz még több hasznos hírhez, információhoz. Iratkozz fel, kérd a rendszeresen közzétett HÍRLEVELEMET és kapsz két darab hasznos könyvet INGYEN!

A fogyókúra önmagában nem old meg semmit sem. Felkészülés, hiteles információk, döntés, és az úton végig kell menni. A teljes értékű megoldás az életmódváltás

Posted in Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com