Menü Bezárás

Diéta Reg-Enorhoz,
– avagy mi az egyetlen teendő,
ha végre le akarsz fogyni

dietaregenorhoz

A diéta regenorhoz olyan előírásokat tartalmaz, hogy sokan más, ismert fogyókúrás étrendekhez tartják hasonlatosnak, mások meg pont azokkal ellentétesnek. Van, akinek valósággal fájdalmat jelent, hogy az eddig kárhoztatott zsírt kell/kellene fogyasztani. A zavar oka valószínű abban a különlegességben rejlik, hogy a Reg-Enor kúra igazi küldetése egy méregtelenítő folyamat elvégzése. Az, hogy mellette jól le lehet fogyni? Az nem a küldetés, az maga a tiszta haszon!

 

A Reg-Enor kúra diétájának meglepő előírása

 

Tapasztaltad, hogy a diéta szó általában negatív érzelmeket vált ki az emberekben? Vagy valamilyen betegség emléke, vagy pedig valamilyen életmóddal kapcsolatos módszer képe ugrik elő az emlékek tárházából. Ráadásul, ha valamiért diétázni kell, azt leginkább valami kényszerhez lehet kötni.

Én gyerekkoromban hallottam először ezt a kifejezést. A gyerek sokszor összeeszik olyasmit, vagy többet abból, amiből nem kellene. A következmény, hogy alul, vagy felül kijön az, aminek ki kell jönni. Majd jön a diéta: száraz pirítós kenyér, sós vízben főtt krumpli, citromos, cukortalan tea. Talán emlékeim miatt van, hogy a diéta helyett általában szívesebben használom az étrend kifejezést.

A regenorhoz illő étrendet szoktuk úgy nevezni, hogy diéta regenorhoz. Most ezt fogadom el, ezt fogom használni a továbbiakban. Az előírások különlegességéből eredően hallani, olvasni nem egy helyen, hogy úgy emlegetik az előírtakat, hogy a “magyaros étrend”, vagy, hogy “zsíroskenyér diéta”.

Igaz egyszer egy hölgy, amikor a Reg-Enor folyadékról beszéltünk, jártasságát bizonyítandó az első pár mondat után azt mondta nekem, hogy: ” ja, tudom, ez az az étrend, amiben nem szabad zsírt enni”. Van ilyen.

A diéta regenorhoz mint bármely, a testsúlyt szabályozó étrend, részben tiltott, részben ajánlott élelmiszerek sorából áll. A részletes leírás itt található: https://regenorspecialista.info/reszletes-termekleiras/.

A LEGNAGYOBB MEGLEPETÉS: főzzél zsírral, (de ne túl zsírosan!)! A napi három főétkezés során gondoskodni kell, – alkalmanként – 15-30 gramm állati eredetű zsír beviteléről.

Grétsy Lászlót követve: “Álljunk meg egy szóra!”

 

 

Akkor most essék szó a zsírról

 

 

Szeretek a körülöttem előforduló dolgokról naprakészen tájékozódni. Ehhez fő eszközöm az internet. Olvasok tudományos és tudományoskodó, ritkábban még bulvár cikkeket is. Találkoztam sok-sok fogyásmódszerrel, diétával, étrenddel foglalkozó írással.

Szabó Szigfrid, ahol csak megjelenik, elmondja mindig, hogy elődeink mit ettek, hogyan értek meg azzal az étrenddel szép öregkort. Ezt neveztem el magamban a szalonna mítosz korának.  Az USA-ból indult (lehet, hogy a gyorsan szaporodó új étkezési forma – gyorséttermek-  “keze” is benne volt?) a 60-as évek elején az állati zsír fogyasztása elleni kampány. Lassan, lassan a zsír lett az egyik fő ellenség. Anti-szalonna kor.

Érdekes statisztikák alakultak ki a növényi olaj, a margarin és hamburger és az olajban sült hasábburgonya fogyasztásának megnövekedése nyomán. Az átlagsúly erőteljes növekedésnek indult. Mind szélesebb skálában jelentek meg az anyagcsere rendszerrel kapcsolatos megbetegedések.

Napjainkban ez a trend megfordulni látszik. Egyre több olyan kutatási eredményről lehet olvasni, ami az állati eredetű zsiradéknak már, már a reneszánszát jelenti. A lényeg: zsírra az emberi szervezetnek szüksége van, több vitaminfajta (pl. a D-vitamin) csak zsírban oldódva tud az emberi szervezetbe beépülni. Nem kell, nem szabad a zsírt leírni. Szükség van rá. Sőt a fogyasztása elengedhetetlen. Új kor.

Ennek a bekezdésnek az írásával az volt a szándékom, hogy a zsír sztori elhelyezhető legyen bennünket körülvevő világ térképén.

Pedig mégsem a zsírfogyasztása a fontos

 

 

Ez a lényeg!

  • Szabó Szigfrid a feltaláló létrehozott egy oldatot, ami az emberi szervezet meghibásodott anyagcsere folyamatainak helyreállítását célozza meg. A folyadék fogyasztása szabályok betartásához kötött. 
  • A folyadék működésének alapfeltétele, hogy a diéta a regenorhoz, az előírt étrend, maradéktalanul betartásra kerüljön
  • Meghatározott mennyiségű állati zsírt kell, az étkezések során elfogyasztani. Ezzel együtt a folyadék nagyszerűen működik. Ennek az előírásnak a célja: visszatérés az ősi étkezési formákhoz, amikor is kevesebb betegség volt.
    Megjegyzés: a folyadék fogyasztása mellett a zsírbevitel hiánya komoly problémákat okozhat. 
  • az oldat az elmúlt tizenhat évben sokezerszer bizonyította, hogy kiválóan működik. A salaktalanítás megtörténte során, személyenként változó mértékben, de általában jelentős nagyságú súlycsökkenés – ami a mellékhatás – a következmény.

 

Az oldat az elvárásoknak teljes mértékben eleget tesz, óriási támogatást nyújt a fogyáshoz, és ezzel együtt számos betegségtünet enyhítéséhez, vagy teljes megszüntetéséhez. Minden további kutakodás csak felesleges időpocsékolás.

 

A legfontosabb? Az te magad vagy … és az egészséged

Nagyon nagy valószínűséggel azért vagy itt és azért olvasod ezt az írást, mert súlytöbbleted van és le akarsz fogyni Vagy már túl vagy egy két eredménytelen fogyókúrán és most valami igen megbízató módszert keresel. Megnyugtatlak, jó helyen jársz!

Ha visszavonhatatlanul elkötelezted magadat, hogy ha cigánygyerekek esnek az égből, te akkor is le fogsz fogyni, akkor már csak egy dolgot kellene eldöntened. Hiszel-e nekem (és az irgalmatlanul sok, hiteles beszámolónak), vagy sem?

Ez a vízválasztó kérdés!

Ugyanis ha, hiszel nekem, hiszel nekünk, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mi van benne, miért kell tenni ezt, miért nem szabad enni amazt! Ezzel, semmivel sem leszel előbbre! Csak az idődet rabolod.

Hogyan nyerhetsz időt, hogyan leszel közelebb, legnagyobb, az egészségi állapotodat is támadó problémád megoldásához?

Rendeld meg a BIOCOM vásárlói törzstagsági kedvezménnyel a REG-ENOR folyadékot!

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com