Menü Bezárás

Van fogalmad arról, hogy milyen hasznod lehet abból, ha belépsz az Ökonet-Biocom rendszerbe?

Hogy miért lenne hasznod a belépésből? Röviden azért mert ha belépsz a Biocom/Ökonet partnerkapcsolatba, csak jól járhatsz. Bővebben. azért, mert ez a kapcsolatból sok hasznod származhat. Itt van bőségesen sült galamb, ha nem tátott szájjal várod. Elébe kell menni, és én, a regenorspecialista, ebben leszek a segítségedre. Használd belépéskor a támogatói kódszámomat!

Biztató kezdés

Itt nem kell az engedményekért akciókra várnod! Egy jó döntés, és máris kedvezményesen vásárolhatsz egyszerre kettő üzletben is! A BIOCOM és az Ökonet cégek magyar tulajdonosi köre gyakorlatilag megegyezik. Az eltérés a feladatkörökben van. A Biocom hozza be az országba az egyéni import jellegű táplálékkiegészítőket, az Ökonet pedig a vámkezelést nem igénylő dolgokkal, köztük a Reg-Enor oldattal foglalkozik.

Ha egyszer beléptél a Biocom partneri nyilvántartási rendszerébe,  mindkét cégtől már azonnal, átlag 25%-al kedvezőbben, törzsvásárlói áron vásárolhatsz. Jól kezdődik a nap! Azonnali megtakarításra teszel szert!

A jó döntés másik haszna az, hogy sok hasonló cégnél fizetned kellene a belépéskor, a regisztrálásért, itt pedig nem! Válaszd ki a bőséges kínálatból azokat a dolgokat, amelyekre amúgy is szükséged van. Aztán ezek megvásárlásával gyakorlatilag eleget is tehetsz a belépés feltételének, az 50 pont értékű vásárlásnak. Extra belépési költségek megtakarítva!

Az egyszerű online regisztrációval (ehhez mindössze csak annyi kell, hogy elkéred az én ajánlói kódomat) kinyitsz magad előtt egy újabb kaput. Ha kedvező tapasztalataidat és magának a rendszerünknek a működését megosztod másokkal, és ők is vevőik lehetnek a jóra és csatlakoznak hozzád. Újabb dupla előnyöket élvezhetsz.

Miből lehet az igazi nagy hasznod, ha csatlakozol hozzánk?

Tisztességes hozzáállással, és egy igazi regenorspecialista segítségével, a képzeletbeli ranglétra egyre magasabb és magasabb fokára tudsz lépni. És ezután learathatod ennek minden hasznát. Egyrészt egyre jobb és még jobb áron tudod megvásárolni azt, amire szükséged van. Másfelől, pedig azért amiért másokat is segítettél előbbre jutni. Ez szintén komoly pénzösszegeket hozhat havonta a konyhára.

Mi van akkor, ha neked például csak a 4-5 havi Regenorodra, meg esetleg némi kis algára, vagy vitaminra van szükséged, és nem akarsz semmiféle ajánlással foglalkozni? Semmi különös. Nincsen semmi kötelezettséged. Ha elégedett voltál a megvásárolt dologgal, és tagságodat meg akarod tartani, akkor évente egy, azaz egy darab készítmény megvásárlásával kell jelezned, hogy élsz. 

Tudod, hogy most mi jutott az eszembe? Egy olyan képet látok magam előtt, hogy mi most ketten beszélgetünk, és közben sétálgatunk a plázában. Te észre sem vetted talán, de éppen egy lottózó előtt mentünk volna el, ha nem szólok. Szóltam, mert mondtad az előbb, hogy jól jönne egy kis pénzmag. És ha én nem szólok, akkor nem tudtad volna megvenni azt a lottószelvényt, amivel a jövő héten akár egy jól fizető négyesed is lehet.

Én azért vagyok, hogy neked minden szükséges felvilágosítást megadjak, segítselek információkkal, támogassalak.

 

 

Dönts a Biocom-Ökonet rendszerbe történő belépés mellett!

Most nálad van a labda!

 

 

Ha valamit érdekel, vagy segítségre van szükséged, bátran keress!

 

Hívhatsz a telefon számomon: +36 302222049

Írhatsz, kérdezhetsz, beszélhetünk a Messengeren: https://www.facebook.com/regenorspecialista

Írhatsz e-mailt: info@regenorspecialista.info

Vagy akár kérhetsz visszahívást is: 

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com