Menü Bezárás

Miért jelent számodra is jó perspektívát a Biocom Network?

2013 nyarának egy estéjén, egy balatoni villa teraszán üldögéltem. Éreztem az arcomon a bársonyosan langyos tóparti fuvallatokat, s eközben hallottam meg azt a két bűvös szót, hogy BIOCOM Network

Egy kedves barátom csengetett rám. Tudta rólam, hogy már nyugdíjas vagyok, nem is kerülgette sokáig a forró kását. Úgy gondolta, hogy egy kis nyugdíj kiegészítés nekem is jól jönne, és elmondta a lényeget. A mondás szerint kevés szóból is ért az okos ember. Igyekeztem.

A nyugdíjkorhatár elérése után én nem vonultan vissza, mint sokan mások, maradtam vállalkozó. Miért is álltam volna le, amikor jól ment a szekér. Importáltam Horvátországból, Szlavóniából, termeltettem árut Magyarországon, és ezeket Finnországba, egy szuper modern gyárnak küldtem el.. Emellett elismert beszállítója voltam a világhírű IKEA konszernnek is.

 Évente átlag 100-150 milliós forgalmat bonyolítottam, egy szál magamban. Ez itt nem a dicsekvés helye, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy van némi fogalmam, hogy miként kell egy jövőbeni üzleti partnert “lecsekkolni”, hogyan kell hozzá viszonyulni. Tudni kell, hogy milyen értékeket rejt a kapcsolat, milyen kölcsönös hasznot eredményez.

Visszakanyarodok az induló sorokhoz. A külker tevékenységem lecsendesedőben volt éppen, amikor a barátom hívott. Hamar átláttam, hogy miről is van szó, és még aznap este regisztráltam a Biocom hálózatba (ez angolul a Biocom Network). Másnap persze minden lehetséges forrást megnéztem, s barátom szavain túlmenően, két dolog erősítette meg bizalmamat. A BIOCOM Ag. magyar tulajdonú, de a szigorú svájci törvények alapján működő cég. És ennek a svájci cégnek a szintén magyar leánya az Ökonet-Európa Kft.

Én pénzt akartam keresni, ezért azonnal az ún. független terméktanácsadói státuszt, pontosítva az üzleti magyart, a hálózatépítést céloztam meg. Rekord gyorsasággal emelkedtem komoly magasságba. Ha jól emlékszem a harmadik hónap végén már úgy százharminc-ezer forintot kaptam kézhez.

 

Hasonló jókat kívánok valamennyi követőmnek!

 

Aztán, úgy jó félév múlva az én történetem vett egy nagy fordulót. A Biocom/Ökonet cégek életében a tevékenység a hagyományos több szintű értékesítés/hálózatépítés, szakszóval, az off-line üzletépítés keretében történt. Másképpen fogalmazva ez azt jelenti, hogy a kapcsolatépítés, és az üzleti információk átadása is személyesen formában történik.

Mindig is sokat olvastam, nyitott voltam az újdonságokra. Így aztán, mert képes vagyok pár lépésnél többre is előbbre látni, felvállaltam, hogy szembe kerülök a cég vezetésének akaratával. Némi ellenszélben, a jó eredményeket produkáló készítmények ajánlásának és a hálózatépítésnek akkor még szokatlan, az internet eszközeit használó formáját, az online marketinget választottam.

Tisztességes nyugdíjat kaptam, nem hajtott a tatár. Visszavonultam, de a céget nem elhagyva, minden erőmmel a tanulásra összpontosítottam. Így lettem online marketinges, online hálózatépítő. Na, és természetesen regenorspecialista.

Időközben a széljárás is megváltozott és elfogadottá vált a Biocom hálózatban, hogy a ajánlatainkra fogékony személyek eléréséhez, mindkét módszer eredményes lehet. A két forma nem egymás ellen hat, mindkettő egyformán a cég eredményességét növeli.

Naprakész vagyok a legjobban hasznosítható, legjobban profitáló módszerekből. Ezeket szeretném átadni lépésről-lépésre haladva, mindenkinek, aki partneréül engem választ. Mitől még jobbak az esélyeid? Akár online, akár off-line módszerek szimpatikusak neked, én vagyok az a személy, aki mindkét területen képes vagyok megfelelő támogatást adni neked!

MEGOSZTOK VELED EGY TRÜKKÖT! HASZNÁLD KI AZ OFF-LINE ÉS ONLINE MÓDSZEREK ÖSSZES ELŐNYÉT!

 

Tarts velem, építsük együtt az üzletedet, és a Biocom Network-öt.

 

Hívhatsz a telefon számomon: +36 302222049

Írhatsz, kérdezhetsz, beszélhetünk a Messengeren: https://www.facebook.com/regenorspecialista

Írhatsz e-mailt: info@regenorspecialista.info

Vagy akár kérhetsz visszahívást is: 

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com