Menü Bezárás

BABAVÁRÁS ÉS A CSALÁD ÖRÖME, A REG-ENOR SEGÍTETT

Nem véletlenül mondjuk: NE ADD FEL!

Egy babavárás hiteles történetével valószínűleg nagyon sok nőnek, leendő anyának, családnak tudunk hitet, reményt, bizalmat adni! A Móron élő Eszter megosztja velünk az élet adta legszebb csodával, a gyermekáldással kapcsolatos folyamatot, mely szoros kapcsolatban áll a Reg-Enorral és a víztisztító készülékkel.

babavaras

2009 őszén elkezdtem sálat kötni kislányomnak. Ebben az időben zsibbadni kezdtek egyre fokozatosabban csuklótól lefelé a kezeim. Elmentem reumatológushoz, aki rengeteg vizsgálatot csináltatott velem. Elküldött TSH-ra is (pajzsmirigy). Ott derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Csákvárra kerültem szanatóriumba, ott kaptam rá gyógyszert, amit 2 évig próbáltak beállítani. Ez idő alatt nem volt természetes módon menstruációm, csak ritkán. Elkezdtem hízni! Rengeteg fogyókúrát próbáltam, de nem fogytam semmit sem!

Eljutottam Csőkör Csabához, a dunavecsei természetgyógyászhoz (reflexológus, csontkovács), akinek segítségével elkezdtem a Reg-Enor tisztító kúrát 2011. január közepén. Nagyon bíztam benne, a párom támogatott, de kicsit szkeptikus volt a sikert illetően…

A kúra eléggé megviselt, mivel én nagyon szeretem a tejet! DE KITARTOTTAM! A 2. hónaptól rendeződött a menstruációm, a kilók olvadtak le rólam. Hozzáteszem, mikor elkezdtem a kúrát vettünk egy víztisztító berendezést is, amire már rég fájt a fogam, de máshol nagyon drága volt. Itt hozzájutottunk nagyon jó áron! Nem terhelte meg a családi kasszát.

17 kilót fogytam 6 hónap alatt – július közepéig!!! Jól éreztem magam a bőrömben, mintha kicseréltek volna, már nem voltam stresszes, megnyugodtam!

 

Kérdezz meg néha másik orvost…

Októberben természetes úton megfogant Zsombor. Nem is sejtettem, hogy állapotos vagyok… Rettenetesen rosszul lettem egy nap, hánytam, azt hittem, valami vírust kaptam. Egy hét után kezdett gyanús lenni, mert a grépfrúttól sem múlt el. Akkor csináltam tesztet, ami pozitív lett! A babavárás óriási öröm, de azért én nagyon megijedtem, mivel úgy tudtam, hogy a pajzsmirigy problémám miatt károsodhat a magzat. A nőgyógyászom azt javasolta, hogy vetessem el! Elmentem egy másik szakorvoshoz Csákvárra, ahol korábban is jártam. Ő azt mondta, megtarthatom a picit, sűrűbb vizsgálatok mellett vállalhatom a terhességet. Így a 9 hónap zökkenőmentesen zajlott!

Mindig van segítség…

2012. július 19-én egészségesen megszületett Zsombor 3,44 kilóval. 56 centivel. Minden kedves anyukának apukának, családtervezőnek ajánlom a mi példánkból kiindulva is, hogy NE ADJÁTOK FEL!!! VAN SEGÍTSÉG!

 

Nagyon szépen köszönöm Reg-Enor, Biocom. Kitartás!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com