Menü Bezárás

Amit minden 25 éves kor feletti nőnek tudni kellene a tartós fogyásról és az egészséges életről

Manapság, aki nem burkolózik bele valamiféle elzártságba, és érdekli, hogy mi történik körülötte a világban, akár merre fordul, zavarba ejtő információkkal találkozik.  Írásaimban arra teszek kísérletet, hogy ebben a nagy útvesztőben segítsek megnyugtató módon eligazodni.

Tájékozódj, alkalmazd a tudást, boldog leszel
Tájékozódj, alkalmazd a tudást, boldog leszel

3 fő kérdés, amire sokan keresik a választ

Napjainkban, ha valaki kíváncsi valamire, meg akar tudni valamit, az legtöbbször az interneten keresi a választ kérdésére.

  1. Főként a  hölgyeket foglalkoztatja gyakran egy kérdés. Hogyan lehet megszüntetni a túlsúlyt, hol találok egy jó fogyókúrát?
  2. A következő kérdés az, hogy kinek higgyek, melyik módszert válasszam, vajon nekem is fog-e használni?  
  3. Bízhatok-e a tartós fogyásban, nem jönnek-e vissza a plusz kilók?

Ezután jönnek majd a további kérdések, de haladjunk csak sorjában.

Nekem, regenorspecialistaként, az a célom, hogy ezen blog sorozaton belül is a lehetséges legtöbb információt tegyem közzé napjaink talán legsikeresebb, a tartós fogyást, alakformálást támogató készítményéről. A Reg-Enor oldat működéséről és hatásairól.

Mindenkit megnyugtatok, nem akarok senkit sem rábeszélni egy újabb haszontalan csodaszerre. Kiemelt figyelmet fogok fordítani az egészséges életre, a teljes sikerhez, a tartós fogyáshoz elengedhetetlen életmódváltásra. Írni fogok a súlytöbblet megszüntetését elősegítő lehetőségekről és a visszahúzó jelenségekről egyaránt. Mind eközben igyekszem objektivitásomat megőrizni.

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy akinek egy gramm túlsúlya sincsen, még annak az életébe is számos kedvező változást hozhat a Reg-Enor oldat. Már csak ezért is érdemes az írásaimat követned. Ez sem semmi!

Először is kérlek, hogy a Reg-Enor oldat teljesebb megismerése előtt ismerkedj meg egy új fogalommal; blog írás.

Nagy kérdés, hogy miként tudjuk legeredményesebben eljuttatni az ismereteket az érdeklődőkhöz. A folyadék eredményes használatához nem nélkülözhető a tudásnak és a tapasztalatoknak, személyesen, szóban történő átadása, a személyes (vagy csoportos) tanácsadás.

Amikor a személyes kontaktus kialakítása valamilyen okból (például a nagy távolság) nem lehetséges, akkor mind gyakrabban használjuk az internet adta lehetőségeket. Az interneten történő kommunikáció egyik speciális formája a blog, a blog írás.

Magyarul kifejezve ez lényegében egy, a fő témakörhöz (esetünkben a tartós fogyás, életmódváltás és egészséges élet) kapcsolódó, rendszeresen közzétett személyes naplót jelent. Ezen az oldalakon napló bejegyzéseimmel, gondolataimmal találkozol. Remélem hasznos időtöltésnek fogod találni a blogjaim olvasását.

Az ismeretek közzétételével az a célom, hogy bemutassak a téma iránt érdeklődőknek egy, az eddigieknél egészségesebb, nyugodtabb és örömtelibb élet lehetőségéhez vezető utat. Ha már a megfelelő ismereteket sikerül átadnom, a döntés könnyebben meghozható. De ez már nem az én kompetenciám.

Ha érintett vagy és súlytöbblettel küzdesz, te hozod a döntést. Nem csak a súlytöbblet felszámolásának módjáról, de egyben saját magadról is döntesz.

Hogyan szabadulhatsz meg végre tartósan a túlsúlytól – erről olvashatsz legtöbbet a következőkben

Írok az egészséges életről, tartős fogyásról, étrendről és gyakran a 2015-ben berobbanó sikersztoriról, a Reg-Enor folyadék diadal útjáról. Bemutatok lehetőségeket, módszereket. Leírom a gondolataimat arról, hogy hogyan és mit tehetünk azért, hogy életünk jobbá, teljesebbé váljék.

A tájékoztatás mellett biztonsággal használható, referenciával rendelkező táplálék kiegészítő készítményekről is fogok írni. Ezek is segíthetnek életünket jobbra fordítani, megkönnyíteni, a célokat elérni.

Minden tekintetben – így a Reg-Enor oldat esetében is – az a lényeg, hogy milyen választ ad egy készítmény használata a három fő kérdésre:

  • mire jó, miben tud segíteni,
  • megoldja-e az én problémámat is,
  • az eredmény tartós lesz-e?

Saját tapasztalataim alapján és sok száz vélemény ismeretében úgy érzem, hogy tudom a kielégítő választ ezekre a kérdésekre. Kirívó eseteket kivéve, borítékolható, hogy az oldat Neked is megnyugtató megoldást tud adni problémáidra. Ha az étrend-kiegészítő fogyasztása során a játékszabályokat betartod, biztosítalak, nem fog csalódás érni. A sikeres életmódváltás eredménye varázsos és tartós fogyás lesz.

Még több hasznos hírhez, információhoz juthatsz, kérd ingyenes hírleveleimet és kapsz két darab könyvet INGYENESEN!

Záradék: Az interneten számos formában kommunikálunk egymással. Egy dologban teljes mértékben egyetértenek a hozzáértők. Aki több fórumon is jelen van, alkalmazzon következetesen egyforma kapcsolattartási stílust. Lehet tegeződő, vagy magázódó a hangnem, de a kettőt nem szabad keverni.  Miután a tegeződés az általánosabban elfogadott, és más felületeken is ezt a megszólítási formát használom, ezért kérlek, ne vedd zokon, de itt is ezt a formát használom. Kérem Tőled, viszonozd ezt! Ha ez nincsen igazán az kedvedre, csak szólj rám bátran! Egy esetleges személyes találkozás során még mindig tudunk változtatni.

Posted in Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com